Yeni Volvo FM, göz kamaştıran bir  sunum ile ilk kez Birmingham Ticari Araçlar Fuarı'nda sergilendi. Fuar'da yeni FM'in yenilenen sürüş ortamı ve geliştirilmiş  verimliliği müşteriler için öne çıkartılan özellikler oldu.

Volvo Trucks Başkanı Claes Nilsson düzenlenen basın toplantısında, "Futboldan bir benzetme yapacak olursak Volvo FM, ihtiyaç duyulan her anda ve her yerde aynı mükemmellikte iş çıkartan çok yönlü, değerli bir oyuncu. Üstün esnekliği ve verimliliği ile FM tüm ihtiyaçları karşılıyor," dedi.

19 Mart'ta lansmanı yapılan yeni Volvo FM, dünyada ilk defa Birmingham Ticari Araçlar Fuar'ında sergilendi. Fuar katılımcı ve ziyaretçileri, ilk kez FM'in tüm yeni özelliklerini yakından inceleme fırsatını yakaladılar. Claes Nilsson konu ile ilgili olarak, "Volvo FM, İngiltere'de de sürücü ve filo sahiplerinin yıllardır favori aracı. Bu nedenle yeni FM'in ilk defa Birmingham'da düzenlenen Ticari Araçlar Fuarı'nda sergilenmesi bizim için çok anlamlı," dedi. 

Claes Nilsson ayrıca, "Volvo FM, farklı ihtiyaçlara cevap verebilen özellikleri ile her göreve adapte olabiliyor. Müşterilerimiz, Volvo FM'in gördüğü ilgiyi, gerçek bir sürücü ve yük dostu olmasına bağlıyorlar. Bunun yanı sıra verimliliği ile de FM, Volvo modelleri arasında büyük ilgi görüyor. Örneğin, İngiltere'de satılan her 3 Volvo kamyondan biri FM. Yeni FM ise bu durumu daha da ileriye taşıyor. Muhteşem sürüş özelliklerinin yanı sıra yeni FM, maksimum çalışma süresi ve minimum yakıt maliyeti sağlamak için tasarlandı," diye ekledi.