Bizimle taşıma yapan müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve taleplerini de dikkate alarak, taşımaların artması ve karayolunu kullanmakta olan araçlarınızın denizyoluna çevrilmesi için yeni uygulamalarımız hizmete konulmuştur. 1 Nisan 2013 itibariyle devreye aldığımız bu yenilikler ile siz müşterilerimize en üstün servis kalitesi ile hizmet vermeye devam edeceğiz. 

1 – U.N. Ro-Ro’nun İşletmekte Olduğu Limanlarda Uygulanan Liman Masrafları Gidiş/Dönüş 50 EURO İndirildi

1 Nisan 2013 itibariyle, U.N. Ro-Ro’nun kendi işletmekte olduğu Pendik Limanı ve Ambarlı Ro-Ro Terminali’nde elleçlenen araçlar için uygulanan liman masraflarında indirim yapıldı. Bu indirim neticesinde gidiş dönüş bileti satın alan tüm araç tipleri için liman masraflarında 50 EURO indirim sağlandı. İstanbul’dan kalkan Trieste ve Toulon seferlerinde bu indirim geçerli.

2 – Trieste-Salzburg Ro-La Tren Sübvansiyonu

U.N. Ro-Ro hatları ile Trieste’ye varış yapan ve Trieste-Salzburg arasında Ro-La trenini gidiş/dönüş kullanan her araç, 200 EURO ciro primi hakkedecek.

1 Nisan 2013 itibariyle, U.N. Ro-Ro’nun Pendik, Ambarlı ve Mersin Liman’ları ile Trieste arasında gidiş dönüş taşıma yapan ve sonrasında Trieste-Salzburg arasında gidiş dönüş Ro-La trenini kullanan tüm araçlara, 200 EURO ciro primi hakedeşi verilecek. Ro-La tren kullanımından oluşan ciro prim iadeleri, ilgili müşterilerin ciro prim ödemeleri ile aynı dönemlerde yapılacak (UN Ro-Ro’nun kredi kartlı müşterilerine altı ayda bir, diğer ödemeli müşterilere yılda bir kere).

Ro-La trenlerinde Ökombi’nin yapmakta olduğu rezervasyonlar yerine rezervasyonlar U.N. Ro-Ro tarafından yapılacak.

31 Mart 2013 itibariyle, Ökömbi’nin Salzburg-Trieste hattında uygulamakta olduğu rezervasyon sistemi yerine Ro-La taşımaları rezervasyonları U.N. Ro-Ro tarafından yapılacak olup, 1 Nisan 2013 itibariyle Salzburg ve Trieste’de araçlar tren terminalinde başvuru zamanına göre sıra alınacak. Nisan 2013 ayı içerisinde, internetten Ro-La tren rezervasyonları U.N. Ro-Ro online hizmeti üzerinden verilecek. Artan tren talebi ile paralel olarak tren sayıları da arttırılacak.

3 – Toplu Gidiş Dönüş Bilet Tahsisine 100 Euro İndirim

Şirketimiz, özellikle uzun süredir taşımalarını düzenli yapan müşterilerinden gelen talepler üzerine,  2013 yılı içerisinde kullanılması için ciro primine katılabilen tüm müşterilerine toplu navlun bilet tahsisi işlemini aşağıdaki şartlar çerçevesinde gerçekleştirecek.

a.     Toplu bilet tahsisi çift yön olarak Şirketimizin işlettiği tüm hatlar için yapılacak. Tek yön bilet tahsisi yapılmayacak.  Müşterilerimizin alabileceği toplu bilet satışı, en fazla 2012 yılında Şirketimizin işlettiği gemilerde yaptığı çift yön taşıma adedi kadar yapılabilir.

b.     Toplu bilet tahsisi, bilet bedellerinin tahsili için müşteri tarafından temin edilecek avans veya uygun teminat karşılığında yapılacak.  

c.     Toplu bilet tahsisinden kullanılan biletin fiyatı, biletin kullanım tarihinde internet sitemizde ilan edilmiş olan güncel gidiş dönüş navlun tarifesinden aşağıdaki indirimler uygulanarak belirlenir

   i.50 bilet ile 250 bilet tahsisi arasına gidiş dönüş bilet başına 50 EURO indirim

   ii.251 bilet ile 500 bilet tahsisi arasına gidiş dönüş bilet başına 75 EURO indirim

   iii.501 bilet tahsisi ve üstü olan gidiş dönüş bilet başına 100 EURO indirim

d.     Toplu tahsis edilen biletler müşteri tarafından devir edilemez veya bilet iptal ücreti ödenmeden iptal edilemiyor.   

e.     Müşterilerimiz kendisine toplu tahsisi yapılan biletleri 31 Aralık 2013 (dahil)  tarihine kadar kullanabilecek.  Bu tarihe kadar kullanılmayan biletler 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle iptal edilecek ve bilet iptal bedeli müşterilerimize faturalanarak cari hesaplarına borç kaydedilecek.  Her bir iptal edilen bilet için bilet iptal ücreti, iptal tarihindeki geçerli navlun tarifesi üzerinden yukarıda Madde c’de belirtilen indirim uygulanarak hesaplanacak olan bilet bedeli kadardır.

f.      Toplu bilet tahsis işlemi 30 Nisan 2013 tarihinde  sonlandırılacaktır. Bu tarihten sonra talepte bulunan müşterilerimize veya toplu bilet tahsis işlem ve teminatları bu tarihe kadar tamamlayamayan müşterilerimize toplu bilet tahsisi yapılmayacak.

4 – Peşin Gidiş Dönüş Bilet Satışlarında İndirim

Şirketimiz, özellikle karadan taşıma yapan müşterilerinden gelen talepleri de dikkate alarak, tüm hatlarında sadece komple araçlarda kullanılması amacıyla gidiş dönüş satılan biletlerde 1 Nisan 2013 itibariyle Trieste hatlarında 342 EURO, Toulon hattında ise 396 EURO indirim uygulanacak. Türkiye’den çıkışlı ve Trieste varışlı olan komple araçların peşin bilet fiyatı tüm masraflar dahil 2.200 EURO, Toulon varışlı olan komple araçların peşin bilet fiyatı ise tüm masrafları dahil 2.500 EURO olarak belirlenmiştir. Peşin bilet satışları sadece ek prim 300 EURO kampanyası ile birlikte çalışacak olup, diğer kampanya ve ciro primi uygulamalarına tabi değil.”