Akü taşımacılığı alanında hizmet veren Gül Nakliyat, Volvo Kamyon’un bakım ve onarım maliyetlerini garanti altına almak için sunduğu Volvo Servis Kontratı’nı Türkiye’de imzalayan ilk firma oldu. Volvo Mavi Kontrat ile Gül Nakliyat’ın FM 4x2 kamyonu Volvo güvencesinde yoluna devam ediyor.     

1966 yılında faaliyete başlayan ve mesleki tecrübesini 1991 yılından bu yana Enver Gül ile devam ettiren Gül Nakliyat, sahip olduğu Volvo FM 4x2 kamyonunu Türkiye’de Volvo Mavi Servis Kontratı ile güvence altına alan ilk firma oldu. Akü ve akülerin plastik kaplarının yurtiçi taşımacılığını yapan Gül Nakliyat, Volvo Mavi Servis Kontrat’ı ile gelecek için kârlı bir sözleşmeye imza attı.   Volvo Servis Kontratları, işletim risklerini azaltmak, sahip olunan Volvo kamyonlardan en yüksek verimi almak ve taşımacılık faaliyetlerinin toplam verimliliğini arttırmak için hazırlanan kontrol ve onarım seçeneklerinden oluşuyor. Gül Nakliyat’ın  imzaladığı Mavi Kontrat ise tüm koruyucu bakımları kapsıyor. Volvo Mavi Servis Kontratı bakım paketi içerisinde, kamyon fonksiyonlarının düzenli olarak kontrolü, şasi ve kabinin yağlanması, motor yağı veya filtresinin değiştirilmesi gibi birçok hizmet yer alıyor. Volvo Servis Kontratı sayesinde Gül Nakliyat, sabit aylık ödemeler ile tüm bakım ve onarımların Volvo Kamyon Orhanlı Servisi’nde orijinal Volvo parçaları kullanarak tecrübeli teknisyenler tarafından yapılmasını garantiliyor. Planlı bakımlar ile olası arızaları önceden tespit edebiliyor ve iş kaybı yaşanmasını engelliyor. Ayrıca Gül Nakliyat, Volvo Mavi Servis Kontratı’nı imzalayarak aldığı düzenli servis hizmetleri sonucunda araçlarının ikinci el değerini de arttırıyor.  

Türkiye’de teslim edilen ilk Volvo Mavi Servis Kontratı’nın imza törenine Gül Nakliyat firma sahibi Enver Gül ile Volvo Kamyon adına Volvo Group Türkiye Genel Müdürü Martin Ericsson, Volvo Kamyon Ticari Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Selda Tuğcu,Satış Sonrası Satış Temsilcileri Kıvanç Karayol ile Abdurrahman Yılmaz ve Servis Kontratları Yetkilisi Aysel Kadıoğlu katıldılar. Gül Nakliyat adına açıklama yapan Enver Gül: “Türkiye’de Volvo Servis Kontratı’nı imzalayan ilk firma olmaktan oldukça memnunuz. Volvo Servis Kontratı ile aracımızı güvence altına almak istedik. İşimiz gereği sürekli yollardayız ve Mavi Kontrat ile aracımızın beklenmedik arıza risklerini minimuma indiriyoruz. Bunun yanı sıra aracımız Volvo güvencesi altında oluyor. Bu nedenle Volvo Mavi Servis Kontrat’ının detaylarını incelediğimizde hiç tereddüt etmeden hemen imzaladık” dedi.   Volvo Kamyon adına teslimat töreninde bir açıklama yapan Volvo Group Türkiye Genel Müdürü Martin Ericsson ise; ”Türkiye’de Volvo Servis Kontrat’larını yeni sunmaya başladık. Gül Nakliyat, Türkiye’deki Volvo Mavi Servis Kontratı’na sahip olan ilk firma. Müşterilerimiz aylık sabit ödemeler ile araçları için kontrat imzalıyorlar. Volvo Mavi Servis Kontratı sayesinde müşterilerimiz hem araçlarının bakımlarını düzenli yaptırıyorlar hem de maliyet avantajı sağlıyorlar. Ayrıca orijinal Volvo parçaları ve servisleri ile araçlarının işletim süresini uzatıyorlar. Volvo Mavi Servis Kontratı’nın her açıdan Gül Nakliyat’a fayda sağlayacağına eminiz. Türkiye’de Volvo Servis Kontratı’na sahip iş ortaklarımızın çok kısa zamanda hızla artacağını daha şimdiden aldığımız taleplerden anlıyoruz” dedi.