TomTom, teknoloji meraklısı babalara özel hediye alternatifleri sunuyor. TomTom ile çoğu zaman kendine vakit ayıramayan babalar bir hediyeden fazlasını alacak ve hedeflerini gerçekleştirirken kendilerine vakit ayırma fırsatı bulacaklar.

TomTom’un gelişmiş spor saatleri babaları forma sokarken GO 5000 navigasyon cihazı trafiğe takılmadan istedikleri noktaya daha çabuk ulaşmasını sağlıyor. TomTom Rider, motosiklet düşkünü babalar ve TomTom Golfer ise golf meraklısı babalar için harika birer hediye seçeneği oluyor.

İşte TomTom’un babalara özel hediye alternatifleri:

Form tutma antrenörü: TomTom Multi-Sport Cardio GPS

TomTom Multi-Sport Cardio GPS babanızın kısa sürede forma girmesinin en kolay yolu! Yerleşik kalp atış hızı sensöru sayesinde babanızın göğüs kemeri takmasına gerek kalmaz. Babanız hedeflerine ne kadar yaklaştığını takip edebilir ve neyi başarmak istiyorsa, kalp ritim monitörü ile doğru antrenman bölgesinde olup olmadığını anlayabilir. ‘Kolaydan’ başlayıp ‘yağ yakmaya’ giden beş farklı yoğunluk seviyesi arasından seçim yapabilir. Kırmızı, gri, turkuvaz dahil olmak üzere farklı renk seçenekleri ile babanız çok şık olacak.

Her saniye değerli: TomTom GO 5000

Bir babanın günü tamamıyla dolu olduğu için her saniyesi değerlidir. TomTom GO 5000  sayesinde babanız gerçek zamanlı ve doğru trafik bilgilerine her zaman ulaşabilir, gitmesi gereken yere daha hızlı gidebilir. Kazandığı değerli zamanı da yatakta beş dakika daha yatarak ya da çocuklarına uykudan önce hikâye okumaya zaman ayırarak değerlendirebilir. Özellikle arabadaki çocukların neden olduğu çok sayıda dikkat dağıtıcı şey varken, bu kullanışlı beş inçlik geniş ekran sayesinde ekrandan okumak artık daha kolay!

TomTom Rider ile  heyecana yolculuk

Babanızın motosiklet sürüşünü TomTom Rider ile daha heyecanlı hale getirebilirsiniz. Babanız adrenalin dolu serüvenlerini yaratacağı virajlı ve kavisli yolları seçebilecek, bu özellik ile viraj seviyesini seçip sıkıcı düzlüklerden kurtulacak. TomTom Rider babanıza yeni rotalar keşfetmelerine yardımcı olacak. Haritadan basitçe bir yer seçtiğinde TomTom Rider ona en heyecan verici yolculuğu önerecek.

TomTom Golfer ile keyifli saatler

Eğer babanız bir golf düşkünü ise TomTom Golfer onun için harika bir hediye alternatifi. TomTom Golfer ile babanız oyundaki zamanını en iyi şekilde planlayabilir, tam ekran grafiklerle tehlikeli ve yeşil alanları görebilir. TomTom Golfer 34,000’den fazla farklı nokta ile önceden yüklenmiş olarak geliyor, farklı renk alternatifleri ve siyah olarak sunuluyor.