TomTom (TOM2), Fiat / Chrysler’e Latin Amerika'da harita ve navigasyon yazılımı sunmak üzere anlaştı. Harita ve navigasyon yazılımı Brezilya’daki Fiat Bravo modellerinde Uconnect Touch Nav 5" sisteminde sunulacak. Diğer Latin Amerika ülkelerinin pazarlarına ise 2015 yılı boyunca sunulmaya devam edilecek.

UconnectTouch Nav 5’’, eşsiz bir eğlence ve GPS navigasyon deneyimi sunan modern bir bilgi-eğlence sistemidir. Sesli rehberlik ve LCD ekrana ek olarak sürücüler, hızlı ve kolay tarama başlatmak için çeşitli işlevleri özelleştirebiliyorlar. Daha önce gidilecek bir yeri bulmak hiç bu kadar kolay ve güvenli olmamıştı. Brezilya'da, Fiat sürücüleri ülkedeki mevcut en kapsamlı harita bilgilerinden birinden faydalanacak. Bu harita bilgileri TomTom'un pazar lideri çekirdek navigasyon motoru ile birlikte, bir fabrikada takılmış, gömülü bilgi-eğlence sistemi konforuyla birleştirildi.

TomTom otomotive Başkan Yardımcısı Jan-Maarten de Vries konuyla ilgili şunları söyledi: “Fiat Latin Amerika’daki en büyük otomobil markalarından olup, Brezilya’da pazar lideridir ve biz bu nedenle kıtaya sektör lideri navigasyon çözümlerimizi getirmekten son derece mutluyuz. TomTom navigasyon çözümleri ile Fiat, sürücülerinin bugün mevcut en iyi navigasyon deneyiminin keyfine varmalarını sağlar."