Uluslararası ölçekte havayolu şirketlerinin seyahat setlerini her yıl düzenli olarak ödüllendiren Travel Plus organizasyonu THY'ye iki ödül verdi. THY “En İyi Premium Ekonomi Seti” ve “En Yaratıcı Seyahat Seti” kategorilerinde ödül aldı.

Türk Hava Yolları yolcularının Umre seyahatleri için tasarlanan seyahat seti, bu yılki ödül töreninde “En Yaratıcı Seyahat Seti” kategorisinde ödüle lâyık görüldü. Yolcuların uçuşları boyunca ve seyahatleri süresince de dini vazifelerini ifa ederken içinde bulundukları konforu artırmaya yönelik tasarlanan “Umre Seyahat Seti”, rahatlıkla kullanılabilme özelliğinin yanı sıra, özel tasarım ürünler de içeriyor.

Türk Hava Yolları’nın, 2013 yılı Travel Plus Awards ödül töreninde “En İyi Premium Ekonomi Seti” kategorisinde ödül alan bir diğer seyahat seti ise, kısa hatlarda business sınıfı ve uzun hatlarda komfort sınıfı yolcularına sunduğu üç değişik çanta seçeneği ile “Trio Seyahat Seti”. Alman kökenli Bogner markasının çeşitli kozmetik ürünleri ile kombin edilmiş üç set, değişik renk ve tasarımlarla dönüşümlü olarak düzenli periyodlar hâlinde sunuluyor.

Türk Hava Yolları Genel Müdür (Ticari) Yardımcısı Akif Konar, ödüllerden gurur duyduklarını, bu anlamda sergiledikleri dinamik ve güncel yaklaşıma daha da yoğunlaşarak yolcuların konfor ve beğenisini artıracak yenilikçi ürünler üzerinde çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti.