16 Temmuz 2015 tarihine kadar sürecek kampanya kapsamında yakıt tüketiminin en önemli parçaları arasında olan yakıt enjektörü yüzde 25’e varan oranlarda indirimle temin ediliyor. Scania müşterileri, yakıt tüketimini ve maliyetini düşüren yakıt enjektörü kampanyasından, Türkiye genelinde bulunan tüm Scania Yetkili Servislerinde yararlanabilecekler.

“Motor parçalarında yüzde 25’e varan indirimler”

Scania’da kampanyalar yakıt enjektörü ile bitmiyor. Motorun sağlıklı çalışmasını sağlayan fan kayışı, kasnak ve gerdirme parçalarında da yüzde 25’e varan indirimler uygulanıyor.

Scania kalitesi ile üretilen devir daim sisteminin bu en önemli parçalarının yanı sıra hava körüğü, fren balatası ve diski, supap ve piston gömlek setlerini de kapsayan 1.200’den fazla parça için gerçekleşen kampanya, Scania Yetkili Servislerinde, 16 Temmuz 2015 tarihine kadar devam edecek.

“Eski dostlar kampanyası da devam ediliyor”

Scania’nın geleneksel hale getirdiği “Eski Dostlar” kampanyası da 31 Temmuz 2015 tarihine kadar uzatıldı. Türkiye geneline yayılmış tüm Doğuş Otomotiv Scania Yetkili Servislerinde geçerli olacak kampanya kapsamında, 4 yaş ve üzeri Scania araçlarda araç yaşının 3 katı kadar indirim fırsatı sunuluyor.

Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Scania, Türkiye genelinde hizmet veren tüm Yetkili Servisleri ile müşterilerine en kısa zamanda en doğru çözümleri sunmayı amaçlamaktadır.