Miren Danışmanlık tarafından SAP Business One ile entegre edilen kargo yönetim ve takip sistemiyle Aras Kargo ve SAP Türkiye, KOBİ’lerin işini kolaylaştırıp, verimlilik ve karlılıklarını artırmaya artık birlikte destek oluyor. Aras Kargo ve SAP Business One Çözümü takip modülü, SAP Ekosistem ve Satış Direktörü Selçuk Öznal ve Aras Kargo Ticari Başkanı Erkin Murat Küçük’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda duyuruldu. 

Türkiye’de işletmeleri geleceğe taşıyan yenilikçi teknolojiler geliştiren, kurumsal uygulama ve yazılım alanında dünya lideri SAP, sektörlerin sürdürülebilir büyümesine katkı sağlamak vizyonuyla yeni bir iş birliğine imza attı. KOBİ’ler için, stratejik bir yol arkadaşı olmayı hedefleyen Aras Kargo ve dünyanın ve Türkiye’nin lider kurumsal iş yazılımları sağlayıcısı SAP, güçlerini SAP Business One kurumsal kaynak yönetimi (ERP) çözümünde bir araya getirdi.  Hızlı, doğru, tam zamanında faturalama, satış ve dağıtım yönetimi konularında KOBİ’lere hizmet sunan Business One projesi sonucunda artık KOBİ’ler de kurumsal kaynak planlamanın sağladığı verimlilik ve kârlılık artışından faydalanarak maliyetlerini düşürebilecek.

Miren Danışmanlık tarafından SAP Business One ile entegre edilen kargo yönetim ve takip sistemi ile KOBİ’lere tüm iş süreçlerini hızlı ve güvenilir SAP altyapısı üzerinden yönetebilme imkanı veriliyor.  SAP kalitesi ve tecrübesini, büyümeyi hedefleyen KOBİ’ler için de erişilebilir kılan SAP Business One, KOBİ’lerde karlılığın ve kontrolün artırılmasını sağlarken, iş süreçlerini de otomatikleştirerek izlenebilir hale getiriyor. Alanında bir ilk olan çözüm, içinde ücretsiz mobil uygulamasını ve raporlama araçlarını da barındırıyor ve düşük maliyetiyle dikkat çekiyor. Mobil uygulama, verilere gerçek zamanlı erişim, sistemde kolayca dolaşma süreçleri uzaktan yönetme imkanı sağlıyor.

KOBİ’lerin fiyat ve implementasyon konusundaki ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde geliştirilen SAP Business One ürününün rakiplere karşı bir adım önde olmak isteyen işletmeler için geliştirildiğini belirten SAP Ekosistem ve Satış Direktörü Selçuk Öznal, açılış konuşmasında “SAP Türkiye olarak Türkiye ekonomisinin itici gücü olan KOBİ’lere destek verme vizyonuyla, onların iş süreçlerine değer katacak yazılım ve iş uygulamaları geliştiriyoruz. Bu alandaki global liderliğimizle KOBİ’lerin hizmetine sunduğumuz SAP Business One, işletmeler için rekabetçilik, verimlilik ve kârlılık artışı sağlayarak maliyetlerin azalmasını ve tasarruf imkanları yaratmayı hedefliyor. SAP, global bilgi birikimini sektörel uzmanlığı ile çözümlerine entegre ederek en mükemmel ürünleri geliştirmektedir. Uçtan uca bir kurumsal kaynak yönetimi çözümü olarak tasarlanan SAP Business One, işletmelerin tüm fonksiyonlarının kısa sürede bütünleşik çalışmasına zemin oluşturuyor. Başta perakende, otomotiv, hizmet, hızlı tüketim ve dağıtım gibi ana sektörler olmak üzere 150’nin üzerinde ülkede 47 bin firmadaki bir milyonun üzerinde kullanıcısı bulunan SAP Business One çözümümüzün, Türkiye’deki şirketler tarafından da büyük ilgi görmesinden mutluluk duyuyoruz. Miren Danışmanlık tarafından SAP Business One ile entegre edilen kargo yönetim ve takip sistemiyle sunduğumuz çözümümüzle, SAP Business One’ın eriştiği ve verimlilik artışı sağladığı sektörlere bir yenisini daha eklemenin gururunu yaşıyoruz. Bu vesileyle Türkiye’de faaliyet gösteren tüm KOBİ’leri, SAP Business One altyapısında hayata geçirdiğimiz çözümümüzü kullanmaya ve işlerini büyütmeye davet ediyoruz” dedi.

Türkiye genelinde iş yapan bütün kurumların işlerini daha hızlı ve daha etkili yapabilmeleri için coğrafyadaki noktaları onlar adına birleştirmekten yana bir iş modeli yarattıklarını vurgulayan Aras Kargo Ticari Başkanı Erkin Murat Küçük, “Ulusal ve uluslar arası kargo sektörüne baktığımızda hayati önem taşıyan üç parametre bulunuyor. Bunlar gönderinin mükemmel taşınması, ilgili dokümantasyonun mükemmel olması ve bilginin mükemmel bir şekilde eş zamanlı bir noktadan bir noktaya ulaştırılması.. Günümüzde mükemmel hizmet anlayışını benimseyen şirketler hizmetlerinde fark yaratarak kalıcı olabiliyor ve pazarda kendilerine bir yer edinebiliyorlar. Aras Kargo entegrasyonu ile SAP Bussiness One, iş hayatının önemli önceliklerini karşılayacak bir ürün.. Türkiye’nin öncü ve yenilikçi kargo markası olarak, iş dünyasına bir yeniliğimizi daha duyurmaktan mutluyuz” dedi.