Üstüste ikinci defa İtalya Seria A ligi 2012-13 Şampiyonu olan Juventus FutbolTakımı yaza hazırlandı. Juventus otobüsüne Goodyear’ın en yeni lastikleriMarathon Coach takıldı. Havalar nasıl olursa olsun takımın maçlara ulaşacağındanemin olmak için takım aracı kış mevsimi boyunca Goodyear kış lastiklerinitercih etmişti.

Goodyear’ın özel olarak otobüsler için sunduğu ilk lastik olan Marathon Coach, yıl boyukullanıma ve tüm akslara uygun bir lastik olarak üretildi. 2012 Eylül’ünde IAATicari Araç Fuarında piyasaya sürülen lastik, kusursuz bir düzgün aşınma ileyüksek konfor seviyeli kilometre performansı sunan sektördeki ilk asimetriktasarıma sahip lastik. Asimetrik tasarım, pek çok modern otobüste görülen omuzaşınmalarına karşı tasarlandı.

Yeni Goodyear Coach lastikleri TravelMax adı verilen bir dizi farklı teknolojidenfaydalanıyor. Bu teknolojiler Silefex kauçuk birleşimine, asimetrik tasarıma ve yeni karkas yapısına sahip. TravelMax bu lastiklerin sunduğu çok yönlü performansın temel öğesi.