Mars Logistics, müşterilerinin yüklerini, Türkmenistan'a 8, Özbekistan'a 10, Kazakistan'a 12, Azerbaycan'a 4, Gürcistan'a 2, Romanya'ya ise 3 günde ulaştırıyor.

1500 araçlık filosu ile Türkiye'nin en genç ve en büyük filolarından birine sahip olan Mars Logistics, müşterilerine daha hızlı, daha güvenli ve daha kaliteli hizmet amacıyla sürekli olarak arttırdığı direkt sefer noktalarına son olarak Türki Cumhuriyetler ve Romanya'yı ekledi. Lojistik sektöründe yenilikçi uygulamalarıyla fark yaratan Mars Logistics, Türk Dış Ticareti için önemli, yeni ve alternatif pazarlara açılma stratejisine yeni hatlarda düzenli seferlere başlayarak müşterilerine kaliteli hizmetleri ile destek olmaya devam ediyor. Mars Logistics; düzenli seferlere başladığı Türki Cumhuriyetler ve Romanya hattında da müşterilerine en avantajlı transit süre ve en kaliteli hizmeti sunuyor.

Müşterilerine tüm lojistik hizmetlerini en hızlı ve güvenilir şekilde veren Mars Logistics, güçlü acente ağı ve hızlı dağıtımı sayesinde Türki Cumhuriyetler ve Romanya hattında da, müşterilerine lojistik çözümleriyle rekabet avantajı yanında parsiyel veya komple yükleme yapabilme olanağı sağlıyor.