Pirelli marka endüstriyel ve ticari lastiklerin lisanslı üreticisi Prometeon Türkiye, yurt çapındaki iş ortakları sayısını artırmaya devam ediyor. Son olarak Kayseri’de imzalanan yetkili iş ortaklığı anlaşması kapsamında Esim Dış Ticaret, Prometeon Türkiye’nin ürettiği Pirelli marka kamyon, otobüs, tarım ve OTR lastiklerinin satışı, “ProTruck” çözüm paketi ve mobil bakım servis ağı “FleetMobile” hizmetlerinin danışmanlığını gerçekleştirecek.

Pirelli marka endüstriyel ve ticari lastiklerin lisanslı üreticisi Prometeon Türkiye, Kayseri’de otomotiv sektörüne hizmet sunan Esim Dış Ticaret ile yeni bir ‘yetkili iş ortaklığı anlaşması’ imzaladığını duyurdu. Tamamen ağır ticari araçlara özel olarak hizmet verecek olan bayide birçok hizmet aynı anda sunulabilecek.

11 Eylül Çarşamba günü gerçekleşen açılışa Esim Dış Ticaret kurucuları Orhan Gözel, Hayati Meşeli, Mustafa Nuri Uzdoğan, Prometeon Türkiye, Orta Doğu, Afrika, Rusya, Orta Asya ve Kafkaslar CEO’su Alp Günvaran, Prometeon Türkiye, Orta Doğu, Afrika, Rusya, Orta Asya ve Kafkaslar Ticaret Direktörü Gökçe Şenocak, Prometeon Türkiye, Rusya ve Kafkaslar Pazarlama Müdürü Ali Yılmaz ve Prometeon Ankara Bölge Müdürü Emre Aktuna katıldılar.

İş birliği kapsamında; Esim Dış Ticaret, Kayseri Kocasinan’da hizmete açılan ileri teknolojilerle donattığı satış ve servis noktasında Prometeon Türkiye’nin ürettiği Pirelli marka kamyon, otobüs, tarım ve OTR lastiklerinin satışı ile sökme takma ve balans hizmetlerinin yanı sıra lastiğin yakıta etkisini minimize etmeye odaklanarak geliştirilen “ProTruck” çözüm paketi hizmetlerini sunacak.

Ayrıca, Prometeon Türkiye’nin ‘ProTruck’ çözümleri kapsamında sunduğu filo çözümleri ile müşterilerin lastiklerinden en yüksek verimi almalarına, operasyonel maliyetlerini etkin bir şekilde yönetmelerine destek olmak için tasarlanan mobil bakım servis ağı ‘FleetMobile’ hizmeti özel danışmanlar tarafından sunulacak.

Şenocak: “Tamamen ağır ticari araçlara özel olarak hizmet sunulacak”

Prometeon Türkiye, Orta Doğu, Afrika, Rusya, Orta Asya ve Kafkaslar Ticaret Direktörü Gökçe Şenocak, yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Prometeon Türkiye olarak, Kayseri ve çevresinde otomotiv sektörüne uzun yıllardır hizmet sunan Esim Dış Ticaret ile iş birliğimizi bir adım daha ileri taşıdığımız için büyük mutluluk duyuyoruz. Tamamen ağır ticari araçlara hizmet sunmak üzere tasarlanan yeni şubenin, Prometeon ürün gamını, hizmet ve çözümlerini en iyi şekilde sunacağına inanıyoruz. Prometeon Türkiye olarak, ‘Her koşulda yanınızdayız’ sloganıyla müşterilerimize sadece lastik değil, işletme maliyetlerini de minimize eden ProTruck çözüm ailemizle hizmet sunuyoruz. Şimdi de Kayseri ve çevresindeki müşterilerimize hem ürünlerimizi hem de maliyetleri düşüren çözümlerimizi daha hızlı ve kaliteli bir şekilde ulaştıracağız.”

Esim Dış Ticaret kurucularından Mustafa Nuri Uzdoğan şunları kaydetti: “Esim Dış Ticaret olarak 26 yıldır lastik sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Prometeon Türkiye ile 4 yıl önce başlayan iş birliğimizi ağır vasıtalara özel yeni bir merkezle zenginleştirmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye’nin ağır vasıta taşımacılığında önemli geçiş yollarından olan Kayseri’nin Osman Kavuncu Bulvarı’nda kurduğumuz merkezimiz ile müşterilerimize premium kalite Pirelli endüstriyel ve ticari lastiklerin yanı sıra lastik bakım hizmetlerini de sunmayı hedefliyoruz.”