‘’Ege Üniversitesi İşletme Kulübü İş Ödülleri’’ etkinliğinde birçok ulusal ve uluslararası firma farklı kategorilerde yarıştı.  Etkinlikte, sosyal medyayı en etkili kullanan, en iyi marka yönetimi yapan, en çok çalışılmak istenen ve en beğenilen kurumsal sosyal sorumluluk projeleri olan firmalar değerlendirildi.

Çok sayıda öğrencinin katıldığı anket sonuçlarına göre OMSAN, gerek öğrenci - firma işbirliğinde verimli faaliyetleri gerekse yaz dönemi stajyer sayısında yüksek istihdam rakamları ile bir adım öne çıktı. Üniversite öğrencilerinin lojistik sektörünü tanıması ve kariyer hedefi oluşturması bakımından ‘’OMSAN’la Lojistik Yolculuğu” projesi ile öne çıkan OMSAN, “Ege Üniversitesi İşletme Kulübü Özel İş Ödülüne” layık görüldü.

Ege Üniversitesi öğrencileri ve İzmir iş dünyasının katılımı ile gerçekleştirilen törende OMSAN’ın ödülünü OMSAN Lojistik Ege Bölge Müdürü Murat ILDIZ aldı. OMSAN’ın aldığı ödül ile ilgili görüşlerini ifade eden ILDIZ, OMSAN olarak öğrencilere sektörü tanıtacak ve kariyer konusunda onlara rehberlik edecek her türlü faaliyetin önemine inandıklarını ve bu amaca yönelik fırsatları gençler için oluşturmaya devam edeceklerini belirtti.