1-5 Ekim 2013 tarihleri arasında düzenlenen Bursa 11. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı’nda (BURTARIM 2013) göz alıcı New Holland modellerini sergiledi. Fuarın resmi açılışı, Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nun katılımı ile gerçekleşti.  New Holland standını ziyaret eden Vali Karaloğlu’na, sevilen tiyatro sanatçısı Sümer Tilmaç eşlik etti.

New Holland ailesi bünyesinde barındırdığı yerli (T480, TT, 56S, TDS, TDD, TTB, TTJ VE TDB) ve ithal (T5000, T6000,T7000, T7000 Auto Command, T8, TCF T4000V, T4000N VE T4000F) serileri ile son derece geniş bir ürün çeşitliliğini Türk çiftçisinin beğenisine sunuyor. 22 HP’den 340 HP’ye kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesi sunan New Holland, modern teknolojinin bütün nimetlerinden faydalanan ürünleriyle, her tür tarımsal faaliyeti kolaylıkla gerçekleştirme imkanı sunuyor. Güçlü ve ekonomik motorları ile Türk çiftçisinin gönlünde taht kurmayı başaran New Holland ailesi, Türkiye’nin lider markası olmaya devam ediyor.

TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir fuarda yaptığı değerlendirmede; “TürkTraktör olarak çiftçilerimize en gelişmiş teknolojiyi ve performansı en iyi koşullar ve hizmet ağıyla sunuyoruz. Tarım işlemlerine son teknolojiyi taşıyarak çiftçiye verim ve kolaylık sağlıyoruz. New Holland ürün gamımızın yeni üyesi yeni TTJ Serisi; bağ ve bahçe için ideal ölçüleriyle verimliliği arttırıyor ve çalışma şartlarını kolaylaştırıyor olmasıyla dikkat çekiyor. Yeni ürünümüzü Bursa’da tanıtıyor olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

TDD kullanıcılarını bekleyen yenilikler
Kendini sürekli yenileyen ve geliştiren New Holland markası, hem Türkiye pazarında hem de ihracatta gurur kaynağı olan TDD serisinde yaptığı değişikliklerle ön plana çıkıyor. TDD 90, 100 ve 110 modellerinde sunulan ve çiftçilerin gereksinimleri sonucunda ortaya çıkan orta hidrolik kol uygulaması ile ekipman takıp çıkartmak veya ayarlamak artık çok daha kolay gerçekleşiyor. TDD 100 ve 110 modellerinde gerçekleştirilen hidrolik kaldırma kapasitesinde yapılan artış sayesinde çiftçiler çalışmalarında ihtiyaç duydukları farklı ekipmanları sorunsuz bir şekilde kullanabiliyor.

New Holland markasının getirdiği diğer bir yenilik ise TDD serisi 4 silindirli modellerde sunulan ön yükleyici opsiyonu. TDD serisi için özel olarak tasarlanan ön yükleyiciler Powershuttle donanımlı, 4WD gölgelikli ve kabinli TD75D, TD90D, TD100D ve TD110D modellerinde kullanıma sunuluyor. Söz konusu ekipman özellikle hayvancılık işletmeleri başta olmak üzere fabrikaların, inşaat firmalarının ve tarımsal işletmelerin faaliyetleri dikkate alınarak yıllar boyu sayısız yükleme-boşaltma işlerinin üstesinden gelebilecek dayanıklılıkta ve birçok üstün tasarım özelliklerine sahip olarak geliştirildi ve üretildi. Sağlam yapısı ve üstün tasarımıyla çok az bakım ve tamir gereksinimi duyan ön yükleyici yüksek noktalara erişim, yüksek kaldırma kapasitesi ve kova işlerinde yüksek hassasiyet ve kolaylık sağlıyor olmasıyla öne çıkıyor.

T6000 Serisi standartları yeniden tanımlıyor
New Holland markası sunduğu yerli ürünler dışında, ithal ürünlerde de Türk çiftçisinin vazgeçilmezi konumunda. Sınıfında daima yeni standartları belirleyen ve pek çok özelliği ile fark yaratan T6000 serisi teknoloji ve ekonomiyi bir arada sunuyor. T6000 serisi yüksek performansı, güçlü ve ekonomik motoru, farklı transmisyon seçenekleri ile de kullanıcıların beğenisi kazanmış durumda. T6000 Elite serisine yeni katılan T6070 Elite modeli 141 HP gücündeki 6 silindirli motoru sayesinde yüksek beygir gücü tercih edenlerin öncelikli tercihi olmaya devam ediyor.

New Holland teknolojide standartları belirliyor
New Holland markası sadece sunduğu ürünler ile değil, teknoloji ve insana verdiği değer ile de ön plana çıkıyor. Her zaman bir adım önde olan New Holland, Türkiye’de kendi sektöründe bir ilke imza atarak gerekli bilgiye en hızlı şekilde ulaşma imkanı sağlıyor. Kullanıcılar, NH İnfo Tarım ve New Holland broşür uygulaması gibi gerek tarım sektöründen haberler, gerek ürünler hakkında detaylı bilgiler veren uygulamaları ister (android, ios) telefona, isterse de tabletlerine kurup ihtiyaçları olan bilgilere New Holland ayrıcalığı ile en hızlı şekilde ulaşabiliyor.

Bağ ve bahçe için ideal ölçüleriyle yeni TTJ Serisi
İdeal ölçüleri ile bahçeciliğe yeni bir soluk getirecek olan yeni New Holland TTJ Serisi; 50 HP’den 72 HP’ye kadar 4 farklı beygir gücüne sahip modelleri ile gücü ve ekonomiyi tüketicilere bir arada sunuyor olmasıyla öne çıkıyor. TTJ Serisi; 8 ileri 8 geri transmisyonu ile çiftçilerin, tarımsal işlerde istenilen hız aralıklarını kolayca yakalamalarını sağlayarak, maksimum verim sunuyor. Direksiyonun yanında konumlandırılan ileri-geri mekik kolu ve kademe kolları ile de sürücülere çok daha kolay bir kontrol imkanı sunuyor. Ayrıca çiftçeker modellerde elektronik olarak kullanılabilen çiftçeker ve diferansiyel kilidi sistemleri tek tuş ile devreye alınıp devre dışı bırakılabiliyor.