Nevpa Genel Müdürü Mehmet Ortaç, Türkiye geneline dağılmış yüzde 100 yerli sermayeli mağaza yapısı ile müşterilerine çok yakın olduklarını ve taleplerini çok kısa sürede gerçekleştirdiklerini belirterek “Türkiye deki önemli bölgelerde yapılanan toplam 3 üretim tesisi ve 8 mağazası ile Tekirdağ’dan Hakkari’ye kadar tüm treyler ve üstyapı üreticilerine anlık tedarik imkanı sağlıyor.  Türkiye’de rüştümüzü ispatladık. Pazarda yüzde 90 oranımızda payımız var.  Türkiye’de uyguladığımız bu modeli dışarıya da taşıyacağız. Sıra yurtdışında. Artık zamanı geldi”

Ortadoğu’da kapsama alanı genişliyor

Avrupa’daki yapılanmalarına 5 yıl önce Almanya’da açılan şirket üzerinden devam edip her geçen günde geliştirdiklerini ifade eden Ortaç, Ortadoğu’ya ve Afrika’ya da aynı modeli kopyalayacaklarını ifade etti.

BAE-Dubai ile Suudi Arabistan’da ticaret merkezleri açacaklarını anlatan Ortaç,  buralarda kurulacak  depolar aracılığı ile  müşteri ihtiyaçlarına daha hızlı karşılayacaklarını kaydetti. Nevpa adını Ortadoğu’ya taşıyarak kurulacak şirketlerle hizmet vereceklerini söyleyen, Mehmet Ortaç “Ortadoğu’daki kapsama alanını genişleteceğiz.” dedi.

Ticarete merkezlerinin modelin başarılı olmasıyla bunların sayılarının arttıracaklarını söyleyen Ortaç, ayrıca Afrika kıtası için de çalışmalarımızı hızlandırdık Afrikalı üst yapı üreticileri ile sürekli iletişim halindeyiz dedi.

Yurtiçinde olduğu gibi Yurtdışında da müşteri odaklı çalışıyoruz. Müşterilerimizin her ifadesini değerlendirip kendi içimizde yorumlayarak verebileceğimiz en iyi hizmeti dünyanın her köşesine taşıyoruz.

İtalyan Sabo ve İspanyol Gasso Nevpa’da

“Nevpa müşterinin ihtiyaçlarını doğru algılayıp, bir paket halinde tek elden sunabiliyor. Bir bisiklet korkuluğunun yanında Akaryakıt Tankeri Dolum Ekipmanlarında dünya markası Emco Wheaton’u da müşterisine sunabiliyor.  Tenteli, frigorifik, tanker, damper ve sal kasa treyler ve üstyapı tiplerine yönelik  olmak üzere toplamda 5 ana grupta kendi ürünlerimiz var. Bunun yanında da dünyanın önemli markalarını müşterilerimize sunuyoruz. Son olarak  bünyemize iki dünya markasını daha kattık. Türkiye’deki treyler, dingil üreticileri için İtalyan Sabo amortisörleri ve tankerler için kompozit doldurma-boşaltma hortumları üreticisi İspanyol Gasso’nun temsilciliğini üstlendik.”