Nice Medya tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin ilk müşteri deneyimi ödül programı olan CX AWARDS TURKEY’in 4. yılında, en başarılı müşteri deneyimi projeleri ödüllerine kavuştu. 

Ödül töreni 15 Aralık’ta Conrad İstanbul Bosphorus Otel’de gerçekleşti. 4. CX AWARDS TURKEY’de; 23 marka, 6 ana kategori ve 3 jüri özel kategorisinde ödül aldı. 

Dijital Müşteri Deneyimi Kategorisi, Müşteri Deneyiminde En iyi Teknoloji Kullanımı Kategorisi, B2B Müşteri Deneyimi Kategorisi, Minimum Teknoloji Maksimum Müşteri Deneyimi Kategorisi, Sıradışı Müşteri Deneyimi Kategorisi ve Yeşil Ayak İzim Kategorisi ödülün ana kategoriler olarak yer aldılar. 

Jüri Özel Kategorileri ise; Sosyal Sorumluluk Özel Ödülü, Sektörünün İlkleri  ve Kurumsal Uygulama Ödülü oldu. 

4. CX AWARDS TURKEY’de, her yıl olduğu gibi bu yıl da seçkin bir jürinin titiz çalışmaları  ile değerlendirme süreci yürütüldü.  Jüri Heyeti; Doç. Dr. Can Erdem,  Doç.Dr. Taşkın DİRSEHAN, Dr. Cem Duran ve Dr. Nihat Tavşan ile Dr. Cenk TÜRKER gibi alanında yalnızca Türkiye değil, yurtdışında da kabul gören kitap ve makalelere imza atmış, aynı zamanda sektörle ortak çalışmalar yürüten, sektörel bilgisi güçlü akademisyen isimlerden oluşuyor. 

Toplam 9 kategoride ödül alan markalar; 

AgeSA

Aksigorta

DeFacto

DFDS Akdeniz İş Birimi

Hepsiburada 

ING 

İncehesap 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi

İpragaz

Kuveyt Türk

LC Waikiki

Memorial

MNG Kargo

Multinet Up

Opet Fuchs

Otokoç Otomotiv

Remed Assistance

Sestek

Sigortam.net 

Sodexo

Teknosa

Tredaş

Turkcell

Vakıfbank

Vestel

Yapı Kredi

Ziraat Bankası