2012 senesinde Tuzla Lojistik Merkezi’nde müşterilerine depolama ve gümrüklü depo alanı hizmeti vermeye başlayan GEFCO Türkiye, yüksek büyüme hızıyla orantılı olarak gelen talep doğrultusunda Çayırova-Kocaeli’nde yer alan yeni depo yatırımını tamamlayarak hizmete sundu.

Yeni depo 2 tekerlekli araçlara hizmet sunacak

GEFCO Türkiye, yeni deposunda sanayi üreticileri ile beraber 2 tekerlekli araçlara yönelik hizmet sunuyor. Müşterilerinin büyümelerine ve yeni gereksinimlerine uygun olarak yatırımlarını geliştiren GEFCO Türkiye’nin Çayırova’daki yeni depo alanının 5.000m2’si serbest depo olarak planlandı ve Nisan ayının ortasında faaliyete başladı. Gümrüklü alan olarak kullanılması planlanan 5.000m2’lik alan ise, Derince Gümrük Müdürlüğü’ne bağlı olacak ve Mayıs ayı ortasına kadar faaliyete geçecek.

GEFCO Türkiye Genel Müdürü ve Orta Doğu Bölge Müdürü Sn. Fulvio Villa, GEFCO’nun Türkiye’deki organik büyümesini devam ettireceğini belirterek yeni depo yatırımı ile de şirketin global vizyonuna uygun olarak ilerlendiğini kaydetti. GEFCO Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Zafer Özkök ise GEFCO’nun en önemli önceliğinin müşterileri için değer yaratmak olduğunu belirtti. Müşterilerine karayolu, havayolu, denizyolu gibi nakliye hizmetlerinin yanı sıra, depolama ve gümrük müşavirliği danışmanlığı da sunduklarını belirten Özkök sundukları bu hizmetler sayesinde şirketin temel ticari faaliyetlerine odaklanmasını sağladıklarını belirtti.

Konusunda Global Uzman

Müşterilerine, dünya çapında aynı hizmet kalitesi ve operasyon standartlarını sunarak destek olan GEFCO, dünyada kendi network’ü ile hizmet veriyor. Otomotiv Lojistiği konusunda dünya liderlerinden olan firma, senede 4 milyon otomobil taşımacılığını yapıyor. Günde 37.000 karayolu nakliyesi gerçekleştiren GEFCO, denizyolu taşımacılığında 300 farklı destinasyona hizmet veriyor. 6.000.000’dan fazla Gefbox’ı (yeniden kullanılabilir paketleme ürünü) yöneten grup,  tüm dünyaya yayılan 60 lojistik platformda transfer merkezi, paketleme, üretim hattı ile senkronize teslimatlar gibi katma değerli hizmetler sunuyor.