Sébastien Ogier and Julien Ingrassia ikilisinden oluşan Volkswagen Polo R WRC takımı, MICHELIN Pilot Sport H5/S5 lastikleri sayesinde her türlü yol koşulunda başarılı performans göstererek zafere ulaştı.

MICHELIN Pilot Sport H5 ve S5 yapısındaki özel bileşen sayesinde pilotların hem kuru hem de ıslak zeminde birbirine eş, yüksek performans kaydetmelerini sağladı. 2 defa Dünya Şampiyonu olan Sébastien Ogier, yarışların ardından deneyimleme fırsatı bulduğu Michelin Pilot Sport H5/S5 lastikleri için, “300 kilometrede 36 farklı lastik deneyimlemiş biri olarak söyleyebilirim ki sonunda Michelin’in yeni Michelin Pilot Sport H5/S5 lastikleri ile tanışmış olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum.” dedi.

Michelin Motor Sporları Direktörü Pascal Couasnon, “MICHELIN Pilot Sport H5/S5 lastiklerini geliştirdikten sonra ilk kez ADAC Almanya Rallisi’nde profesyonel bir organizasyonda deneyimleme fırsatı bulduk. Dayanıklı, güçlü, tutarlı performansa sahip ve uzun ömürlü olması ile öne çıkan bu yeni lastikler, Ekim ayında gerçekleştirilecek daha agresif ve rekabetin yüksek olduğu WRC Fransa’nın da provası niteliğindeydi. Pilotların başarısına katkı sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.