SAF-Holland Türkiye, mart ayı içerisinde Mersin’de treyler aksları ve diğer ürünlerini tanıttığı bir toplantı gerçekleştirdi. SAF-Holland Türkiye Genel Müdürü Bilal Azizoğlu, 2014 yılındabelirlediklerisatışhedeflerininüzerineçıktıklarınıifadeederek, 2015 yılının ilk çeyreğinde de hedefledikleri rakamların üzerinde seyrettiklerini belirtti.

Azizoğlu: Kaliteli ürünlerimizle üreticilerin ve filoların tercih sebebiyiz

Türkiye pazarında çok iyi bir noktada olduklarını, kaliteden ödün vermeyen politikaları ile filolara A’danZ’ye kesintisiz hizmet sunduklarını ifade eden Azizoğlu, Türkiye've Avrupa'nın çok önemli treyler üretici kurumsal firmalar SAF-Holland ürünlerini tercih ediyor.

- SAF-Holland Türkiye Genel Müdürü Bilal Azizoğlu -

Küresel ticari araç endüstrisinin lider original ekipman üreticisi

Küresel ticari araç endüstrisinin lider original ekipman üreticisi olduklarını kaydeden Azizoğlu, treyler dingilleri, süspansiyon sistemleri, treyler ayakları, kingpim, tire pilot (lastik basınç kontrolü), aksesuarlar, beşinci teker, ürünleriyle müşterilerine kesintisiz hizmet verdiklerini ifade etti. Azizoğlu, SAF Holland’ın üç ürün gurubunda; treyler sistemleri, tahrikli ve süspansiyonlu araç sistemleri ve yedek parça alanında kaliteli ürün sunduğunu söyledi.

Filolarda SAF Holland ürün eğitimleri başlayacak

Azizoğlu, SAF Holland ürün eğitimin firma sahiplerinden başlayarak sürücülere kadar uzanan geniş bir alanı kapsadığını ifade ederek, firma sahipleri kadar sürücülerin de eğitilmesi gerektiğini söyledi. “İl bazında 2015 yılında tüm SAF Holland kullanıcısı olan filoları büyüklük sırası ile özellikle sürücülerimizin yük taşıma, aşırı yük ve ürünlerimizin amacına uygun kullanımı konusunda eğiteceğiz” diyen Azizoğlu, SAF-Holland olarak talep gelmesi halinde her firmaya yardımcı olabileceklerini de belirtti.

Emre: Kullanıcılarımızateknikkonularda yardımcı oluyoruz

SAF-Holland Türkiye Pazarlama Müdürü İbrahim Emre, firma olarak Türkiye pazarında çok önemli hizmetler sunduklarını, kaliteden ödün vermeden çalıştıklarını ve 2015 yılında da bu çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini ifade etti. Emre, “Ülkemizde birçok yeri gezerek, oralarda çeşitli ziyaretlerde bulunarak ürünlerimizin tanıtımı ve kullanıcıların akıllarındaki soru işaretlerini giderici çalışmalarda bulunuyoruz” dedi. İntegral disk ve poryanın avantajlarını anlaatan Emre, daha az balata kullanımına yönelik bilgiler de verdi. Treyler endüstrisinde bir ilk olan İntegral Disk Sistemi hakkında da bilgiler veren Emre, geleneksel disk sistemi ve İntegral Disk Sistemi’ni de kıyaslamalı olarak anlattı. Yeni aks ve fren sistemleri konusuna da değinen Emre, sistemin avantajlarını katılımcılara aktardı. Saf treyler ayak sistemleri konusunda da bilgi veren Emre, SAF-Holland Türkiye olarak son kullanıcıya bu ve benzeri teknik konularda yardımcı olduklarının da altını çizdi.

- SAF-Holland Türkiye Pazarlama Müdürü İbrahim Emre -

SAF-Holland Türkiye 

Ticari ağır vasıta sektöründeki araç üreticilerinin önde gelen iki sevkiyatçısının (Almanya’da SAF, ABD’de Holland) 2006 yılı sonunda birleşmesi ile doğan Almanya merkezli SAF-Holland grubu özellikle kamyon ve treyler üreticilerine global bazda hizmet veriyor. Kökleri 19. yüzyıla kadar uzanan bu iki şirket birleşmeden sonra da Ar-Ge geleneklerine bağlı kalarak teknolojik anlamda pazar liderliklerini sürdürüp, grup sinerjisinden faydalanarak rakipleri ile arayı daha da açmıştır. SAF-Holland, bugün çok sayıda patent ile korunmakta olan en ileri teknoloji ve yüksek kaliteye sahip ürünlerin yanı sıra küresel bazda yaygın servis ve yedek parça hizmeti de sunuyor. 1990’lı yıllardan beridir Türkiye’de kullanılan ve müşterilerinin güvenini kazanmış olan ürünler 2010 yılı sonunda İstanbul‘da yüzde 100 yabancı sermaye ile kurulan SAF-Holland Otomotiv Limited Şirketi üzerinden Türkiye’deki üreticilere ve kullanıcılara artık birinci elden sunuluyor. Treyler ve semitreyler için komple aks grupları, park ayakları ve kingpim gibi kritik ürünlerin yanı sıra çekiciler için beşinci teker, ağır kamyon ve otobüsler için havalı süspansiyon sistemleri gibi sistemsel çözümler ana ürün grubunu temsil ediyor. Araç üreticilerinin (OEM) servislerinden bağımsız olarak kurulan servis ağı tüm SAF-Holland kullanıcılarına yurt çapında yedek parça ve servis hizmetlerine kısa yoldan ulaşmak imkanı tanıyor.