Mersin’in ve ülkemizin önemli firmalarından olan Erman Lojistik, filosuna kattığı 5 adet Renault Trucks ile yatırımlarına devam ediyor. Araçların teslimatı için düzenlenen törene Erman Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz, Genel Müdür Emrah Deniz, Finans Müdürü Erman Deniz ile Renault Trucks Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu ve Pazarlama Müdürü Şebnem Uygurtürk katıldı.

YÜKSEK KALİTE BEKLENTİMİZİ KARŞILAYACAK BİR ARAÇ

Erman Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz, düzenlenen teslimat töreninde yaptığı konuşmada, Renault Truck markasının; firma olarak beklentileri olan yüksek hizmet kalitesine ve sürücülerin güvenli ve konforlu seyahat etmesini sağlayacak özelliklerine vurgu yaptı.

Mersin’in bölgenin lojistik başkenti olduğunu anlatan Mehmet Deniz, firmalarının da bölgede marka olduğunu söyledi. İskandinavya bölgesine soğuk zincir taşımacılığı sundukları bilgisin veren Deniz, “Gerek araç alımında gerekse şirket yönetiminde yeşil lojistiğe önem vermiş ve yatırımlarımızı buna göre yapan bir firmayız. Araç alımlarımız da böyledir. Türkiye’de ilk Euro 5, Euro 6 kullanan firmayız. UBAK’ta yüksek teknolojiyi kullanmaktan ötürü ilk sıralardayız” dedi.

SÜRÜCÜLERİMİZ RAHAT EDECEK

“Sürücülerimizin uzak bölgelere gitmesinden dolayı araçlarımızın kaliteli olmasını istiyoruz. Yolda sürücülerimizi yormamalı, konforu olmalı, araç onun evi olabilmeli ve bütün teknolojiler araçta olmalıdır. Bir çok insanın karşı çıktığı yeni teknolojileri satın alıyoruz, bunun bir maliyeti vardır, ama biz bunun ayrıcalığını kullanan bir firmayız. Yeter ki sürücülerimiz daha iyi şartlarda çalışsın ve bize iyi hizmet sunsunlar” diyen Mehmet Deniz, Renault Trucks yatırımının nedenlerini açıkladı.

ARAÇ KADAR SOSYAL İLİŞKİLER DE ÖNEMLİ

Renault Trucks’ın beklentilerini karşılayacak bir araç olduğunu anlatan Mehmet Deniz, bunun yanında sosyal ilişkilerin de çok önemli olduğunu anlattı ve Renault Trucks ile yakaladıkları güzel ilişkinin önemine vurgu yaptı. “Bu nedenlerla tercihimizi Renault Trucks’tan yana kullandık” diyen Deniz, firmalarında çalışan baş şoförlerinin de yaptığı test sürüşünden sonra aracı çok beğendiğini belirtti. Deniz, “Biz de patron her şeydir, en iyi usta olur, en iyi mali müşavir olur, bütün niteliği üstünde toplar. Ancak biz de öyle değildir. Bizde iş bölümü vardır ve herkesin kendi iş alanında verdiği fikir çok önemlidir. Baş sürücümüz de aracı kullanınca çok memnun kaldı. Biz de kendisine sorduk ve kararımızı verdik” dedi.

ARACIMIZ MERSİN BÖLGESİNDE ÇOK SEVİLDİ

Ömer Bursalıoğlu, sektörün duayeni olarak gösterilen Mehmet Deniz ve firması Erman Lojistik’e’a 5 adet araç teslimatı etmenin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Araçlarının özellikle Mersin bölgesinde müşterileri tarafından çok tutulduğunu, araç alan müşterilerinin tekrar alım yaptıklarını aktaran Bursalıoğlu, “Bizim için önemli olan referans da budur. Verdiğimiz araç Renaul Trucks T serisi yüksek kabinli 520 beygir gücündeki aracımız. Erman Lojistik de bugüne kadar pazarın en iyi araçlarını tercih ediyor” dedi.