Meiller, Gaziantep bölgesine Yetkili Satıcı ve Servis hizmeti veren Döşman Otomotiv ile düzenlediği araç tanıtım organizasyonunda bölgedeki farklı sektörlerden müşterileri ile buluşarak ürün gamını tanıttı.

Sunduğu güven ve üstün performans özellikleri ile farklı sektörlerin öncelikli tercihi olan Meiller'i tanıtan bir sunumun da gerçekleştirildiği yemeğe katılım üst seviyede oldu. Sunumu gerçekleştiren, Doğuş Otomotiv  Meiller Satış Müdürü Özgür Taşkın, “ Hedefimiz Türkiye pazarına sunduğumuz kaliteli damperler ile kesintisiz hizmet verebilen ürünler sunarak müşterilerimizin karlılıklarını artırmak .“ şeklinde konuştu.

Sektörün önde gelen markaları arasında yer alan Meiller, yarı römork damper müşterileri deneyimlerinden elde edilen bilgiler ışığında, ortalama %2,5 litrelik yakıt tasarrufu ve %30’a varan daha düşük lastik aşınması ile işletmelerin ekonomik verimliliğine katkı sağlıyor. Meiller ürünlerinin tamir ve bakım gereksinimlerinin rakiplerine göre çok düşük bir seviyede olması sayesinde araçlar daha fazla çalışıyor ve işletme verimliliğine katkı sağlıyor. Ayrıca, sağlıklı çalışan fren sistemi sayesinde, güvenli ve dengeli frenleme yapılmasını sağlayarak, çekicinin fren diskinin ve balatalarının normal düzeyin üzerinde aşınmamasını ve dolayısı ile çekici kısmında da masraflarda tasarruf sağlamayı başarıyor. Kamyon üzeri damperde ise rakiplerine göre hidrolik ekipmanlarındaki üstünlük nedeniyle aracın boşaltma süresi rakiplerine kıyasla çok daha kısa sürede gerçekleşiyor. Dolayısı ile boşaltma esnasında harcanan yakıt miktarında da ciddi düzeyde tasarruf sağlıyor.

Trafik güvenliği donanımlarına da değinilen toplantı sırasında özellikle son dönemlerde kamuoyunda sık sık görülen açık damper ile yollarda seyir sonucu yaşanan kaza haberleri gündeme geldi. Meiller’in damper açık halde iken sürücüsünü uyaran ikaz lambası ve damper açık halde harekete geçen aracın belli bir hızı geçmesini engelleyen kademeli fren sistemi gibi üstün güvenlik donanımları çerçevesinde markanın trafik güvenliği konusunda aldığı tedbirler katılımcılarla paylaşıldı.

Satışın gerçekleşmesinde en önemli pay sahibinin ürünün özellikleri olduğunu vurgulayan Doğuş Otomotiv Meiller Satış Müdürü Özgür Taşkın; “İlk aracı satıcı satar, ancak sonrakileri satmak üründen ve verilen hizmetten memnuniyetle mümkün olur.“ diyerek 2007 yılından bu yana güçlenerek sektörün önde gelen markaları arasında yer almayı başaran Meiller'in satışlarını ürünlerinin ve müşterilerine sağladıkları hizmetin kalitesi ile gerçekleştirdiğini belirtti.