Yaklaşık 12.000 kişinin katıldığı etkinlikte hem iş arkadaşları hem de aileleriyle keyifli bir gün geçiren Mercedes-Benz Türk çalışanları, ailelerine çalışma alanlarını ve otobüs üretim tesisini gösterme fırsatı da buldu.

Pek çok aktivite ile coşkulu bir eğlenceye dönüşen “Aile Günü”ne, farklı program ve şovların yanı sıra Mustafa Ceceli de verdiği konserle renk kattı.   

Mercedes-Benz Türk, 14 Haziran 2015 Pazar günü Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda gerçekleştirilen “Aile Günü”nde,  çalışanları ve ailelerini bir araya getirdi. Yaklaşık 12.000 kişinin katıldığı etkinlikte, aileleriyle keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşayan Mercedes-Benz Türk çalışanları, her yaş grubuna hitap eden aktivitelerle de gönüllerince eğlendiler. Mercedes-Benz Türk “Aile Günü”ne katılan çalışanlar, parça üretiminden karoseriye, montajdan boyahaneye, finiş ve koltukhaneden ofislere kadar tüm çalışma alanlarını ailelerine gösterme fırsatı buldular.

Kurulan 3 dev sahnede yönetimin açılış konuşmalarının yanı sıra çeşitli müzik gruplarının birbirinden etkileyici gösterileri ve şovları ile renklenen ve büyük coşkuyla tüm gün devam eden etkinlik, Mustafa Ceceli konseri ile sona erdi.

Zaman tünelinde yolculuk

Mercedes-Benz Türk çalışanları ayrıca, Aile Günü’ne özel hazırlanan “zaman tüneli”nden geçerek Mercedes-Benz Türk’ün 1967 yılındaki kuruluşundan bugüne kadarki faaliyetleri ile Hoşdere Otobüs Fabrikası’nın 20 yıllık geçmişinin önemli kilometre taşlarından oluşan tarihçesini aileleri ile paylaştılar. Hep birlikte, şirketin Türkiye’de ürettiği otobüsler ve kamyonlar ile satışını yaptığı otomobil ve hafif ticari araçları yakından incelediler.

Hem çocuklar hem büyükler eğlendi

Çocuklarını yüz boyama, dev şişme oyun parkı, meslek tanıtımları, otobüs üzerinde “Kalite Kontrol Test Uygulamaları, Milli Takım Sponsorluk Aktiviteleri, MobileKids Trafik Ateşböceği” gibi faaliyetlerle eğlendiren Mercedes-Benz Türk çalışanları, kendileri de büyükler için kurulan oyun alanındaki etkinliklere katılarak eğlenceli bir gün geçirdiler. Yapılan çekilişlerde yaklaşık 30 şanslı çalışan sürpriz hediyelerin sahibi oldu.