Çalışanlarının ve ticari ilişkide bulunduğu tüm kuruluşların birlikte olmaktan mutluluk duyduğu bir şirket olma misyonuyla yola çıkarak, iç ve dış müşteri memnuniyet anlayışı ile bunu taçlandıran Koçaslanlar Holding, kurumda aidiyet hissini arttırmak, kurum değerlerine bağlılık oluşturmak amacıyla düzenlediği Hizmet Ödülleri etkinliğinde , uzun yıllar birlikte çalıştıkları ekip arkadaşlarını ödüllendirdi.

6 ilde, 17 ayrı lokasyon ile 37 dünya markasının bayiliğini yapan; satıș, servis, yedek parça, ikinci el, sigorta ve akaryakıt hizmetleri ile otomotiv sektörünün çözüm anahtarı Koçaslanlar Holding, 5 yıl ve üzeri hizmet vermiş olan personelleri için Hizmet Ödül Töreni düzenledi. Etkinlikte uzun yıllar Koçaslanlar ailesiyle birlikte olan çalışanlara plaketleri ve hediyeleri takdim edildi. Koçaslanlar Holding Konferans Salonu’nda düzenlenen törende açılış konuşmasını Koçaslanlar Holding İnsan Kaynakları Müdürü Mustafa Şardağ yaptı. Ardından sözü ,Koçaslanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan’a bıraktı. Plaketler ve hediyeler sahiplerine Mahmut Koçaslan tarafından takdim edildi. Etkinliğe aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan, İcra Kurulu Başkanı Yakup Sağlık ve Pazarlama / İş Geliştirme Direktörü Didem Aras da katıldı.

Koçaslanlar’ın çalışanlarına verdiği değerin önemini vurgulayan Koçaslanlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Mahmut Koçaslan, “Tüm çalışanlarımız İşletmelerimizin bel kemiği ve en değerli kaynağıdır. Sizlerle birlikte güçlü ve büyük bir aileyiz. Sizlerle beraber büyümeye devam etmekteyiz. Kurumuza kattığınız değer ve emekleriniz için sonsuz teşekkür ederim. Böyle bir ekiple bu yolda yürümekten büyük gurur duymaktayım.” dedi.