Koçaslanlar Holding kuruluşu olan KCS Dış Ticaret, 6 ilde 17 ayrı lokasyon ile 37 dünya markasının partnerliğini yapıyor. Koçaslanlar ise karayolunda hareket eden, tekeri olan; otomobilden hafif ticariye, yolcu grubu minibüsten midibüse, otobüsten kamyonete, kamyondan çekiciye ve treylere kadar tüm araç gruplarına hitap ediyor. Bu ürünlerin satış, satış sonrası hizmetleri, yedek parça tedarik hizmetleri, ikinci el satışları ve operasyonel kiralama hizmetlerini de sunuyor. Ayrıca akaryakıt istasyonları, taşıtmatik distribütörlüğü, sigorta&brokerlik hizmetleri ve İzmir tesisinde üretimini gerçekleştirdiği kapaklı damper ile otomotiv ve taşımacılık sektörünün güçlü bir çözüm ortağı olarak varlığını sürdürüyor. 

KCS Dış Ticaret’te Avrupa Satış Direktörü olarak görevine getirilen Leck, böyle güçlü bir ailenin parçası olmanın gururunu vurgulayarak, “3 yıl önce KCS Dış Ticaret’te Freelance olarak göreve başladığım KCS Dış Ticaret’te Avrupa Satış Direktörü olarak hizmet vermek benim için çok büyük bir onur. Böyle büyük ve köklü bir şirkete hizmet veriyor olmaktan dolayı çok mutluyum.” dedi.

KCS Dış Ticaret Genel Müdürü Behçet Murat Turhan, KCS Dış Ticaret’in markası olan PAKCS’ın 10.000 kaleme yakın orijinal, yan sanayi, yedek parça ve sarf malzemelerini bünyesinde bulundurduğunun altını çizdi. “KCS Dış Ticaret olarak Avrupa, Afrika ve Asya kıtalarında hizmet veren oldukça geniş bir hizmet ağına sahibiz. Her geçen gün de kadromuzu ve hizmet alanımızı genişletmek için çalışmaya, işimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Bu amaçla Avrupa ayağımızda PAKCS marka ürünlerimizin gelişimi adına Stephen Leck ile bir işbirliği yapmış bulunmaktayız. Leck'in ürünlerimizin gelişimine çok büyük katkı sağlayacağına olan inancımız tam.” ifadelerinde bulundu.