Ekim 2014’te, tüm dünyadan gerçek insan hikâyeleri üzerine odaklanan Nat Geo People kanalında yayınlanacak program, Kasım 2014’te ise National Geographic Channel’da ekrana gelecek. Program, her gün yüzlerce uçağı güvenli bir şekilde havalandırmak ve dünyanın her yerine milyonlarca yolcuyu taşımak için ortaya konulan özverili çalışmayı gözler önüne serecek.

İzleyiciler, gerek havada gerekse pistte birçok yolcuya hizmet vermenin getirdiği oldukça çetrefilli bir trafiğe tanıklık ederken check-in kontuarından varışlara, kabin görevlilerinden vardiya ekibine, pist görevlilerinden kayıp bagaj yetkililerine kadar Türkiye’nin en büyük havayolu şirketinin günlük operasyonunu 360°’lik bir bakış açısı ile değerlendirebilecek.

Program, sistemin sorunsuz işlemesini sağlayan Türk Hava Yolları çalışanlarının, karşılaştıkları zorluklarla takım hâlinde ve en iyi şekilde nasıl başa çıktıklarının perde arkasını gözler önüne serecek.

Program, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda geçen bir hafta sonunu konu alacak. İzleyiciler tüm olan bitenin Nat Geo kameraları önünde gerçek zamanlı olarak yaşandığı programda karakterlerin olağan dışı hayatlarına da yakından tanık olma şansına sahip olacak. Dışarıdan bakıldığında tıkır tıkır ve sakin yürüdüğü düşünülen işleyiş ile ilgili merak edilen tüm sorular bu yapım ile yanıt bulacak.