Leap, sabah işe giderken veya akşam işten dönerken içinde istersek çalışabileceğimiz, istersek insanlarla kaynaşıp sosyalleşebileceğimiz, bir taraftan da sıcacık kahvemizi yudumlayabileceğimiz bir ulaştırma hizmeti.

ÜCRETSİZ İNTERNET

Kahve, yiyecek seçenekleri, ücretsiz internet bağlantısı ve fazla fazla priz donanımıyla adeta "hayallerimizin otobüsü".

CAFE KONFORUNDA SEYAHAT

San Francisco caddelerinde gezen cafe-otobüs Leap, bir cafede bulabileceğimiz her türlü konforu düşünmüş ancak bunun yanında işin estetik ve dekoratif yanını da es geçmemiş. Camdan dışarı bakarak oturabileceğiniz bar tabureleri, grup halinde sohbet edilebilecek yuvarlak masası otobüsten çok bir cafe ortamını andırıyor.

SEFER SAATLERİ

Haftaiçi sabah 7-10 ile akşam 5-8 saatleri arasında hizmet veren Leap, şehrin çalışan genç nüfusunu bir araya getiriyor. Leap, ev ile iş arasında yolda geçirilen zamanda sosyal, verimli ve konforlu bir ortam sunuyor.

REZERVASYON İMKANI

Leap'in mobil uygulaması sayesinde, rezervasyon yapıp bileti önceden alabilmek mümkün. Yolculuk süresince de GPS üzerinden otobüsün nerede olduğu takip edilebiliyor. Şimdilik sadece 4 otobüs ve 4 durağı bulunan cafe-otobüs hizmeti Leap, çok yakında başka şehirlere de gitmeyi hedefliyor.