Dün aksam saatlerinde etkisini gösteren sis, gece saatlerinde yoğunlaştı ve sabah saatlerinde de sürdü. İstanbul’un bazı bölgelerinde etkili olan sisli hava, trafikte sürücülerin görüş mesafesini düşürdü. Trafikte ilerlemekte zor anlar yaşayan sürücüler, araçların sis lambalarını ve dörtlülerini yakarak ilerledi.

GÖRÜŞ MESAFESİ 50 METRENİN ALTINA DÜŞTÜ

Boğaziçi Köprüsü, Ataşehir’deki Mimar Sinan Camii, Tekstilkent’teki çok katlı ikiz kule, sis yoğunluğu nedeniyle adeta görünmez hale geldi. Sisli hava etkisini sürdürüyor. Her iki boğaz köprüsü civarında ve kıyı bölgelerde etkili olan sis nedeniyle zaman zaman görüş mesafesi 50 metrenin altına düştü.

VAPUR SEFERLERİ

İDO yetkilileri sis nedeniyle Sirkeci - Harem ve Harem - Sirkeci seferlerinin karşılıklı olarak durdurulduğunu belirtti. Şehit Hatları'ndan yapılan açıklamada, "Yoğun sis nedeni ile tüm seferlerimiz ikinci bir duyuruya kadar iptal edilmiştir” denildi. Üsküdar - Beşiktaş seferlerinin ise gecikmeli olarak yapıldığı belirtildi.

YENİDEN İPTAL

İstanbul'da etkili olan yoğun sis nedeniyle iptal edilen ve bir süre önce normale dönen Şehir Hatları seferleri yeniden iptal edildi. Şehit Hatları'ndan yapılan duyuruda, "Yoğun sis nedeniyle tüm seferlerimiz iptal edilmiştir” denildi.