Nilgün Keleş, “Sertrans Logistics olarak sunduğumuz lojistik hizmetlerde hız konusundaki iddiamız gibi İK uygulamalarımızda da hızımızla öne çıkıyoruz. Geçen yıl aldığımız bu ödüle bu yıl da tekrar layık görülmek Sertrans Logistics olarak tüm iş süreçlerimizde oluşturduğumuz ve bizi başarıya götüren sürekliliğin bir sonucudur’’ dedi.

 

Ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik hizmetler veren Sertrans Logistics, başarılı insan kaynakları uygulamaları sebebiyle aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. Sertrans Logistics, 2013 yılı İnsan Kaynakları uygulamalarıyla “ İNSANA SAYGI ÖDÜLÜ” aldı. Kariyer.Net tarafından 13 yıldır devam eden ve geleneksel hale gelen “İnsana Saygı Ödül Töreni”, İK Zirvesi kapsamında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

İnsana Saygı Ödülleri; iş başvurusu yapan adayların, başvurdukları firmalardan olumlu ya da olumsuz yanıt alamaması sebebiyle iş arama sürecinde yaşadıkları sıkıntıları azaltmak ve firmaları adaylara saygılı davranmaya teşvik etmek amacını taşıyor.

Bu kapsamda SERTRANS LOGISTICS,  2013 yılı süresince gelen iş başvurularını en yüksek oranda ve en kısa sürede yanıtlayan firmalar arasında yer alarak İNSANA SAYGI ÖDÜLÜ’nü almaya hak kazandı.  Sertrans Logistics’in gelen iş başvurularını yanıtlama oranı yüzde 99 olarak ölçülürken, tüm yanıtların ortalama 4 iş günü içinde verildiği bildirildi.  Sertrans Logistics Genel Müdürü Nilgün Keleş, ödülle ilgili yaptığı değerlendirmede “Lojistik faaliyetlerde hız, müşterilerimiz için rekabette üstünlük sağlayan çok önemli bir faktör. Sertrans Logistics olarak sunduğumuz lojistik hizmetlerde hız konusundaki iddiamız gibi İK uygulamalarımızda da hızımızla öne çıkıyoruz. Hizmet sektöründe faaliyet gösteriyoruz ve sahip olduğumuz insan kaynağının bizim için en önemli değer olduğuna inanıyoruz. İnsana değer veriyoruz. Bu nedenle Sertrans Logistics ile iletişime geçen herkese aynı hassasiyetle yaklaşıp bizim için taşıdığı değeri ilk andan itibaren hissettirmek istiyoruz. Geçen yıl aldığımız bu ödüle bu yıl da tekrar layık görülmek Sertrans Logistics olarak tüm iş süreçlerimizde oluşturduğumuz ve bizi başarıya götüren sürekliliğin bir sonucudur. Bu kapsamda bu ödülü almamızda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımı yürekten kutluyorum” dedi.