İnci Holding, İnci kurum kültürüyle bütünleşecek geleceğin liderlerini yetiştirmek için düzenlediği Liderlik Akademisi’nin bu yılki dönemini başlattı. Holding ve grup şirketlerinden Maxion Wheels İnsan Kaynakları Çalışma Grubu’nun oluşturduğu içerik, İnci Akademi işbirliği ile hayata geçirildi. Kurum kültürünün temelini oluşturan liderlik yaklaşımını kazandırmayı hedefleyen program bir yıl sürecek.

Kendi işinin ve sürecinin lideri olan İnci Grubu çalışanları, bu bir senelik süreçte İnci Akademi’de, İş Performansı Yönetimi Becerileri, İlişki Yönetimi Becerileri ve Kişisel Liderlik Becerileri kazandırmayı hedefleyen modüler bir eğitime katılacak. Sürecin sonunda ise katılımcılar farklı konularda bilgi, deneyim ve içgörü ile donanarak akademiden mezun olacak.

5 Haziran günü İnci Akademi’de Liderlik Akademisi’nin açılış konuşmasını yapan İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İnci, “İş hayatında hangi yönetim seviyesinde olursak olalım, işlerimizin ve süreçlerimizin lideriyiz. Birbirimizi etkiliyor, değiştiriyor, yönlendiriyor ve ortak kurum kültürümüzü yaratıyoruz. Bu anlayışla hazırlanmış; hayatın her alanında, farklı görev ve rollerdeki liderlik yetkinliklerimizi geliştirmeyi amaçlayan Liderlik Akademisi’nin açılışı yapmak üzere bugün sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu yıl farklı modüllerde, pek çok konuyu içeren ödevler, simülasyonlar, değerlendirmeler, tartışmalarla dolu dolu bir akademi programı sizleri bekliyor. Hayatınızın her alanına taşıyacağınız, keyifli, öğretici ve unutulmaz bir deneyim olmasını diliyorum.” dedi.