Ata sporumuz için fevkalade bir etkinlik

İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, turnuvanın merkezinin Silivri olduğunu ama turnuvaya Çatalca, Trakya’dan hatta Kıbrıs ve Kosova’dan katılımcı olduğunu belirterek “Aynı zamanda ailelerin katıldığı güzel bir etkinlik ortaya konuluyor. Ata sporumuz atıcılık için de fevkalade bir etkinlik gerçekleştiriliyor. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkandan trap tesisi müjdesi

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz da ‘marka kent Silivri’ olarak harekete geçtiklerini ve 23 dev projeyi 2023 yılına kadar hizmete koymayı planladıklarını söyledi. Projeler arasında ulusal ve uluslararası yarışmaların düzenlenebileceği bir trap tesisini yapılacağı müjdesini de veren Yılmaz, organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerini sundu. Dernek Başkanı Sezai Yeşilkurt, katkılarından dolayı Başkanı Volkan Yılmaz’a silah hediye etti.

Katılım çok yüksek oldu

Binlerce sporsever yurt içi ve yurt dışından katılırken, organizasyonda başarılı olan sporculara çeşitli ödüller verildi. Aileler için özel alanların yer aldığı etkililikte, çocuklar için oyun parkı kuruldu, tarım aletleri ve otomotiv firmaları ürünlerini sergiledi. TREDER Başkanı ve Yalçın Dorse Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şentürk, bu yıl katılımın çok yüksek olduğunu vurgulayarak “Turnuvamızın bu yıl altıncısını düzenliyoruz. Yerli, yabancı amatör atışçıların yanı sıra yöre halkının geniş bir katılımı oluyor.  Silivri’nin tüm kesimlerinin katıldığı çok güzel bir etkinlik oluyor. Yalçın Dorse olarak Trakya’nın güçbirliğine katkı vermekten mutluyuz” şeklinde konuştu. SAVAİSK Başkanı Sezai Yeşilkurt, katkılarından dolayı Yalçın Şentürk’e plaket takdim etti. 

İbrahim Şentürk Trap Turnuvası’nın birincisi Yakup Yıldırım, ikincisi İsmail Durgut ve üçüncüsü Gökhan Sönmez oldu.

Seyit Usta Treyler sahibi Seyit Arslan, etkinlikte meslektaşını yalnız bırakmadı.

Yalçın Şentürk, geleneği bozmadı ve çocuklarla fotoğraf çektirdi.