Araçların ihtiyaca göre, belli süreler ve belli mesafeler için kullanılması ve kullanıldığı kadar ödenmesi esasına dayanan sistemiyle hayatımıza giren araç paylaşım platformu Mobicar, 60 TL olan üyelik ücretinin, Finansbank CardFinans GO kredi kartı sahiplerine özel olarak 31 Mayıs 2014 tarihine kadar 5TL olduğunu duyurdu.

Bu kampayadan faydalanmak isteyenler, Mobicar.com.tr adresinden gerçekleştirilen üyelik işlemlerini Finansbank kredi kartlarını kullanarak yapmaları halinde anında İstanbul’un 20’den fazla noktasından, 40’tan fazla aracı arzu ettikleri an kullanabilme fırsatını yakalayacaklar.

 Mobicar Kurucu Ortağı Erben Öztürk, konu ile ilgili açıklamasında;

Tüm metropollerde hızla artan araç sayısı ve trafik yoğunluğu ile “araç paylaşım” platformlarının önemi gün geçtikçe daha da artıyor. Bizce Mümkün anlayışı ile bireysel ve kurumsal bankacılık alanında benzersiz ürün ve hizmetler sunan Finansbank ile bu alanda işbirliğine gitmek ve sadece Finansbank müşterilerine özel bir kampanya yapmak bizler için mutluluk verici. Tüm dünyada hızla büyüyen bu sektörün Türkiye genelinde de yaygınlaşacağına inanıyoruz. Bu ve benzeri kampanyalarımız yıl içinde de devam edecek.” dedi.

Finansbank Ödeme Sistemleri Direktörü Nazan Arıca konu ile ilgili “İstanbul trafiğine bambaşka bir alternatif getiren Mobicar ile işbirliğine girmekten dolayı  mutluyuz.  Trafiğe çıkan araç sayısının azalmasını sağlayarak çevreyle dost bir çözüm olması ve bu sisteme olan inancımız nedeniyle bu işbirliğinin çok ses getireceğine inanıyoruz”dedi.

Şehirde yeni alternatifler ile ulaşım kolaylığı…

Trafiğe çıkan araç sayısının ve zararlı emisyonların azaltılmasını sağladığı için, çevreyle dost bir çözüm olan Mobicar araç paylaşım platformu, İstanbul’un yoğun trafiği içinde pratik ve ekonomik bir çözüm arayan herkes için her ihtiyaca yönelik araç alternatifi sunuyor.

Şehir hayatına hem ekonomik hem de pratik çözüm sunan araç paylaşım platformu Mobicar, İstanbul’un çeşitli bölgelerinde yer alan Mobicar noktalarında haftanın her günü  24 saat hizmet veriyor.Mobicar, kullandığın kadar ödeme sistemi ile saatlik, günlük veya gecelik araç paylaşım imkanı sunuyor. Üstelik sadece www.mobicar.com.tr üzerinden tek tuşla üye olarak Mobicar karta sahip olmak çok kolay.