Hyundai’nin şirket ve filolara özel olarak tasarladığı özel bir filo sadakat programı olan Hyundai Blue Card Filo sayesinde üstün fiyat avantajları elde ediliyor.

Filolara özel müşteri sadakati programıyla birlikte filo yöneticisinde bulunan Blue Card Filo ve filoya ait araçlarda bulunacak olan alt kartlardan oluşuyor. Blue Card’lar ile Hyundai Yetkili Servislerinde tüm filo araçları için harcanan belirli tutarların %1’i anakartta birikiyor. Biriken Filo Puanlar ise yine yetkili servislerde harcanabiliyor. Hyundai’nin sunduğu bu hizmetle birlikte yüzde 30’a varan fiyat avantajları sağlayan servis kampanyalarından yararlanma imkanı da sağlanmış oluyor. Bununla birlikte “Ultra Yol Yardım, Havalimanındaki ve Kapınızdaki Servis Hyundai” programlarındaki avantajlar da Blue Card Filo sahiplerinin yararlanacağı diğer fırsatları oluşturuyor.

Teknolojik üstünlükleriyle de göz dolduran Blue Card, dokunmatik swipe, barkod ve QR kod taşıma özellikleri ile filo yöneticilerini bekliyor. Hyundai, araçları Hyundai markasına ait olan tüm filo yöneticilerini, Blue Card Filo hakkında bilgi almak üzere Hyundai Yetkili Satıcı ve Servislerine davet ediyor.