Fatih Şener açıklamasında; “Hem oylamanın online olarak internet sitesinden gerçekleştirildiği kategoride, hem de firmaların son iki yıldaki performanslarına göre ödüllendirilmenin yapıldığı kurumsal adaylık başvurularında son dönemece girildi. 1 Kasım Cuma günü sona erecek kurumsal başvuruların ve online oylamanın ardından ödül kazananlar belirlenecek ve 14 Kasım günü yapılacak törenle ATLAS Lojistik Ödülleri bir kez daha sahiplerini bulacak” dedi

UND Üyelerini Özel Projeleriyle Yarışmaya Bekliyoruz

“Kurumsal kategoriye yapılan başvuruları incelediğimizde sektörün her kesiminden yarışmaya yoğun bir ilginin olduğunu görüyoruz. Ancak başta UND üyeleri olmak üzere yıl boyunca türlü zorluklarla mücadele edip harika işler çıkaran sektörümüzün diğer tüm paydaşlarını da prestiji yüksek ve güvenilir olan bu ödül organizasyonunda yarışmaya davet ediyoruz” diyerek sözlerini sürdüren Fatih Şener; “Sektörümüzde yer alan firmalar son derece özel projeler geliştiriyorlar ve lojistik sektöründe iz bırakacak yenilikçi işlere imza atıyorlar. ATLAS Lojistik Ödülleri jürisi bu projelerle yapılan başvuruları titizlikle inceliyor ve ödüllendiriyor. Ancak ödülü alabilmek için ilk şart başvuruda bulunmak. Bu nedenle özel projeleri olan firmaları geç kalmadan başvuru yapmaya çağırıyoruz. Ayrıca C2 başta olmak üzere L1, L2, R1, R2, N2, M2, P2 belgesi ile faaliyet gösteren tüm taşımacıları da aday olmaya bekliyoruz.” dedi.

Online Oylama Devam Ediyor

Sektörün gelişimine, çalıştığı kuruma ve ülke ekonomisine katkı yaptığı düşünülen sektör profesyonellerinin internet ortamında online oylamayla seçildiği ATLAS Lojistik Ödülleri’nin diğer ana kategorisi olan yarışmada da oylama sürecinin devam ettiğini ifade eden Şener; “Her kesimden adeta oy yağan yarışmada gelen ilk sonuçları incelediğimizde bu kategoride de heyecanın son ana kadar devam edeceğini ön görüyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.