Entegre lojistik ve dağıtım lojistiği hizmeleri sunan sektörün iddialı oyuncularından Etis Lojistik, dağıtım lojistiğindeki ilk depo yatırımını İstanbul Esenyurt Kıraç’ta hayata geçirdi.

Yeni depo, zincir mağaza dağıtımında ve diğer dağıtım lojistiği işlerinde ana toplama ve dağıtım merkezi olarak fonksiyon görecek. Biri ekstra geniş olmak üzere toplam 5 yükleme rampası bulunan depo, 6 metre tavan yüksekliğine ve 4 bin metrekarelik bir alana sahip. Etis özellikle zincir mağaza dağıtımı ile başladığı dağıtım lojistiği segmentindeki iddiasını bu depo yatırımı ile perçinlemiş oldu.

Akıl karı çözümler

Etis Lojistik, önemli ara proses olarak değerlendirdiği depolama hizmetlerinde, akıl karı çözümler sunuyor. Gerek liman arkası, gerek hammadde çıkarılan maden sahaları, gerek üretim bandı çıkışı olarak depoya ulaşan her türlü hammadde ve son kullanıcı ürünü için depolarda sunulan katma değerli hizmetlerle ürünlerin lojistik sisteme sorunsuz dahil olması için çalışıyor. Etis, depodaki ürünlerin istifleme, paketleme, tartı ve kalite kontrolünün yapılması gibi katma değerli hizmetlerin yanı sıra ürünlerin dökme yük veya raflı sistem veya diğer depolama seçenekleri ile sorunsuz ve güvenli olarak depolanması ile ilgili müşterilerinin lojistik ihtiyaçlarına çözüm üretiyor.