İKSV tarafından bu yıl 34’üncüsü düzenlenen İstanbul Film Festivali kapsamında özel bir ön gösterimle bir araya gelen İKSV ve DHL Express, başrollerini  Gemma Arterton, Fabrice Luchini ve Jason Felmyng’in paylaştığı Fransız yapımı Gemma Bovery’i ilk  kez seyirciyle buluşturdu.

Festival öncesi, DHL Express’in katkılarıyla, Feriye Sineması’nda düzenlenen DHL Özel Ön Gösterimi, iş ve sanat dünyasından pek çok ismi bir araya getirdi.  Samimi bir  kokteyl ile başlayan gece Gemma Bovery’nin özel ön gösterimi ile devam etti.

DHL Express Genel Müdürü  Markus Reckling, İstanbul’u  kültür ve sanat alanında uluslararası bir buluşma noktası haline getirmek için 40 yılı aşkın süredir emek sarf eden İKSV’ye çabalarından ötürü teşekkür etti. Reckling; “  DHL Express olarak İKSV’nin  İstanbul’u bir kültür ve sanat merkezi haline dönüştürme gayretine bu sene de destek olmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz. Şirket olarak Kültür sanat, çevre ve eğitim gibi konularda kurumsal sosyal sorumluluk projelerine destek olmanın toplumu pozitif yönde etkileyeceğine inanıyoruz. Kültür ve sanat sadece insanların hayatlarını manevi yönde zenginleştirmiyor; aynı zamanda  kültürel, sosyal ve ekonomik anlamda toplumumun potansiyelini ortaya koyacak sağlam bir platform hazırlıyor. dedi.

İKSV Resmi Taşıyıcısı DHL Express, İstanbul Film Festivali'ne 21 yıldır destek veriyor.