Dünyanın en büyük lastik tedarikçisi Continental’ın geliştirdiği özel kauçuk ve yüksek tutunma özelliğine sahip taban teknolojisi kullanılarak üretilen adidas spor ayakkabıları  “GetYourGrip” isimli reklam kampanyası ile www.getyourgrip.com web sayfası üzerinden duyuruldu.

Reklam Filmi

Continental’in 2007 yılında, adidas’ın pek çok modeli için tedarik ettiği “Traction Compound” tabanları ile başlayan işbirliği, bugün 80’den fazla modelde kullanıcılarla buluşmaya devam ediyor. Koşu, yürüyüş ve açık hava kategorilerinde, erkek ve kadınlara özel geliştirilen ayakkabılarda, Continental tarafından geliştirilmiş özel kauçuk ve yüksek tutunma özelliğine sahip taban teknolojisi kullanılıyor. Continental tarafından geliştirilen özel kauçuk teknolojisi sayesinde, profesyonel sporcular ve spor tutkunları kendilerini daha rahat ve güvende hissedebiliyor. Ayrıca atletlerin performanslarında yüzde 30’a varan iyileştirme sağlanıyor.

Continental-adidas işbirliği kapsamında geliştirilen ayakkabılarla bugüne kadar üç dünya rekoru kırıldı ve çeşitli parkurlarda çok sayıda rekora imza atıldı.