Uluslararası Nakliyeciler Derneği ve AON Sigorta Brokerlik işbirliğiyle, sadece UND üyelerine özel geliştirilen “UND Aon CMR+” ile UND Üyelerine çok özel avantajlarla CMR Sigorta Poliçesi satın alma fırsatı yakalayacak.   UND, hizmetlerine bir yenisini daha eklelerek dünyanın lider sigorta brokeri ve risk yönetimi danışmanı AON ile CMR Sigortası hizmetini kapsayacak bir işbirliği protokolü imzaladı.  

ON ile yapılan işbirliğinde UND’nin hedefi ve bugüne kadar yapılan uzun soluklu çalışmalar, şirket temelinde bireysel bir şirkette elde edilebilecek oranlara nazaran daha iyi oranlarda ve en geniş koşulları sunan bir CMR sigortasının sağlanması yönünde oldu.  

Dünyanın birçok ülkesine kara nakliyesi yapan taşımacıların operasyonları için gerekli olan CMR (yurtdışı taşıyıcının sorumluluğu) sigortası, UND-AON işbirliği ile sadece UND üyesi firmalar için en geniş teminat ve en uygun fiyat avantajları (araç başı 34 Euro’dan başlayan fiyatlar) ile sunulacak.   Sektörün en önemli maliyet kalemlerinden biri haline gelen sigorta primlerinin mümkün olduğunca düşürülmesi amacıyla CMR Sigortalarına ilişkin yapılan işbirliği ile AON, hızlı teklif/poliçe alma ve hasar operasyonu yönetimi ile UND üyelerinin operasyonel iş yükünü de azaltmayı hedeflemekte. Ayrıca AON tarafından yönetilecek olan sigorta programı, aylık araç bildirimi esaslı olması ve ihtiyaca göre seçilebilen muafiyet tutarı ile oldukça esnek bir yapıya sahip olacak.   Yük sorumlulukları; hata ve ihmaller; gümrük sorumluluğu, para cezaları ve vergi; üçüncü şahıs sorumluluğu ve maliyetleri kapsayan ek teminatları da içeren “UND Aon CMR+” ürünü ile ilgili teklif almak ve detaylı bilgi sahibi olmak isteyen UND üyelerinin AON ve UND yetkililerine ulaşmaları yeterli olacak.