DHL Global Forwarding, Avrupa ve Asya'da hava, deniz ve kara yolu taşımacılığı hizmetlerinin önde gelen sağlayıcısı olarak, 2014 Çin gelişim planlarını, eşsiz bir ısı kontrollü Çin - Avrupa demir yolu hizmet lansmanı ile başlatıyor.

Dizel elektrik motor ile güçlendirilmiş, izlenebilen DHL konteynerler, iç sıcaklıklarının kontrol edilmesine ve uzaktan değişiklik yapılmasına izin veriyor. ;Geleneksel olarak hızlı ve uygun maliyetli olan trans-continental Westrail koridor, tüm yıl sert kış mevsimi ve sıcak yaz ayları boyunca ısıya karşı hassas ürünler için, multimodal nakliye çözümü sağlıyor.

Asya Pasifik DHL Global Forwarding CEO'su  Kelvin Leung, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Son üç yıl içinde yenilikçi Multi-Modal ekibimiz, müşterilerimiz için maliyet ve CO2 emisyonunu azaltan çeşitli öncü ve kapsamlı nakliye çözümleri hizmetleri başlattı. DHL Global Forwarding ısı kontrollü Çin – Avrupa demir yolu hizmeti, 2014 için sektöre sunulan ilk adımımız. Bu verimli nakliye rotası, ısıya duyarlı ürünlerin erişimini hava nasıl olursa olsun, en sıcak yazdan en soğuk kışa kadar yıl boyunca müşterilerimize sunuyor.

Bu tür bir yenilik müşterimize DHL hizmet kalitesinin güvenirliği ile birleştiğinde daha fazla rahatlık veriyor. Bu güvence, yaptığımız işin çok önemli bir parçası ve bizi Çin'de 1 numaralı nakliye forwarder yaptı" şeklinde konuştu.

DHL Global Forwarding’in ısı kontrollü demir yolu hizmeti, konteynerlerin  hızlı şeritte Çin’den Avrupa’ya -ChengduveLodzarasındaki Batı koridoru boyunca- hassas iklim kontrolüyle ulaşmasını sağlar. Dış sıcaklık yıllık olarak ortalama en fazla 26 derece ; en az -17 derece aralıklarında olmasına rağmen;tüm yıl boyunca müşteriler gönderileri için optimum iç sıcaklığı -25 den 25 dereceye kadar ayarlayabilirler ; bu da özellikle Hi -tech ve ısıya hassas malzeme / yükler için belirgin bir avantaj sağlamaktadır.

Konteyneyler; hafif, alüminyum ve yüksek dayanımlı çelikten yapılmış bir dizel-elektrik motorunu kullanarak kendi enerjisini sağlamaktadır. Tümü gelişmiş bir takip ve izleme sistemi ile donatılmıştır; müşteriler sadece konteynerlerin nerede olduğunu bilmekle kalmaz, ayrıca iç sıcaklıklarını yol boyuncaeğergerek duyarsa kontrol eder.

Chengdu Hızlı Tren, Çin - Avrupa demir yolu hizmeti geçen yıl YHF lojistik ortaklığında Çin’in Batı koridoru boyunca uzanan demir yolu hizmeti operatörü ile geçen yıl başlatıldı.  Çin ve Avrupa arasında hızlı demir yolu bağlantısıChengdu- Çin'de başlar ve Małaszewicze veLodz- Polonya'da, DHL'in intermodal merkezi Çin'in Batı koridoru boyunca çalışır.

DHL Global Forwarding Çin CEO'su Steve Huang: "2014 için DHL Global Forwarding'in Çin'deki hedefi pazar payımızı daha da genişletmek, kapasitemizi tüm lojistik sektörleri gücünde inşa etmek ve müşterilerimiz için daha düşük maliyetli çözümler sunmaktır" dediği konuşmasında, "sınıfının en iyisi olan ekibimiz, stratejik iş gücü planlaması yoluyla önemli bir şekilde öne geçmektedir. Bünyemizde, kapsamlı bir yetenek ve kariyer geliştirme programı olan 'Etkin Liderlik' programı bulunuyor. Bu programlar, müşterilerimiz için işimizin ilerleyişinde yenilikçi çözümler oluşturarak sürekli mükemmellik peşinde olan ekipler yaratmaktadır; tıpkı yeni ısı kontorollü Çin - Avrupa demir yolu hizmeti gibi..." diyerek sözlerini sürdürdü.

DHL Global Forwarding, Çin’de, hava ve deniz nakliyesinde tek elden hizmet servisiyle; yurt içi taşımacılık, multimodal taşımacılık, proje servisi ve lojistik yönetimi hizmetleri aracılığıyla modülleştirilmiş bir servis ve geniş bir kapsama alanı sağlar.

Yüksek teknoloji, mühendislik ve üretim, moda, otomotiv, kimya, şarap ve alkollü içecekler, fuar ve sergi sektörlerine, çok uluslu global şirketlere, hızla büyüyen işletmelere ve Çin'in kobilerine hizmet veren firmamız lojistik lideridir.