Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızistan ve Uzak Doğu Rusya’da Borusan Cat’in başarıyla temsil ettiği Caterpillar, 2021 Moto GP şampiyonası için Jack Miller’ın sponsoru oldu.

Sponsorluk anlaşması ile Miller, kask vizörüne yerleştirilen Caterpillar logosuyla 2021 Moto GP yarış sezonu boyunca yarışacak. Moto GP, dünyadaki en yüksek motosiklet yarışı seviyesi olarak öne çıkarken, Formula 1 yarışının iki tekerlekli versiyonu olarak kabul ediliyor. Avustralya Caterpillar Pazarlama Müdürü Cameron Balzat, "Bu sponsorluk ile Moto GP meraklıları, motor sporları ilgilileri ve ayrıca tüm dünyadaki Caterpillar sahipleri ve operatörleriyle güzel bir bağlantı kurmuş olacağız" dedi.

Jack Miller ise sponsorlukla ilgili olarak, "Bu harika bir ilişkinin başlangıcı. Caterpillar markasını hem yarış sırasında hem de yarış dışında temsil edebilecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Townsville'de büyürken tüm hayatım boyunca Caterpillar makinelerinin etrafındaydım” dedi. Aynı zamanda tutkulu bir Caterpillar müşterisi olarak kısa bir süre önce Avustralya'daki Queensland ve Northern Territory Cat temsilcisinden yeni bir D3 paletli traktör sipariş eden Miller için bu ortaklık ayrı bir önem taşıyor.