Çağrı merkezinin yolcular ile iletişimde anahtar rol oynadığına inanan Atlasjet, havayolu taşımacılığında sunduğu uzman hizmeti çağrı merkezi hizmetinde de devam ettiriyor.  Yolcular için, uçuş tecrübesi kadar, uçuş öncesinde sunulan rezervasyon ve bilet alımı gibi işlemlerdeki kolaylık ve uzman hizmetin de önemli olduğuna inanan Atlasjet, çağrı merkezinin,  yolcuların Atlasjet markası ile “ilk temas noktası” olduğunu, bu nedenle etkili ve pozitif bir iletişim stratejisi belirlenmesi gerektiğini vurguluyor. 

Atlasjet çağrı merkezi, yolculara 7 gün 24 saat rezervasyon, bilet ve ilgili işlemler konusunda hizmet veriyor. Yolcular, çağrı merkezinden tarife bilgilerini öğrenebiliyor, seçtikleri uçuşa bilet alabiliyor, satın aldıkları bilet veya rezervasyonlarda değişiklik yapabiliyor, ücretsiz havalimanı servisleri Fly & Bus ile ilgili güzergah ve saat bilgilerini edinebiliyor, kampanyalar hakkında bilgi talep edebiliyor,  Jetmil ve Jetiş sadakat Programları hakkında bilgi alabiliyor, uçuşlarını işletebiliyor ve Jetmil   IVR sistemini kullanarak kart şifre işlemleri, güncel mil, güncel uçuş bilgileri, ve ödül biletlerini zaman kaybetmeden alabiliyorlar. 

Atlasjet’in yeni IVR sisteminde Türkçe ve İngilizce çağrı yanıtlama seçenekleri bulunuyor. Yabancı yolcular, İngilizce menüden arzu ettikleri hizmeti tuşlayarak kolayca işlemlerini tamamlayabiliyor.

Bagaj ve kargo hizmetleri konusunda mesai saatleri içerisinde arayan yolcular Atlasjet Genel Müdürlükteki ilgili departmanlara, mesai sonrasında ise çağrı merkezi uzmanlarına yönlendiriliyor.

Yenilenen sistemde ayrıca bir öneri ve geri bildirim menüsü kurularak yolcuların görüşlerinin ilgili birimlere en hızlı şekilde ulaşması sağlanıyor.

Çağrı Merkezi Yolcuları Telefonda Bekletmiyor

Çağrı merkezi hatları yoğun ise, rezervasyon yapmak veya bilet almak ya da  Jetmil işlemleri için  arayan ve telefon numaralarını bırakan yolcuları çağrı merkezi uzmanları en geç 30 dakika içinde geri arıyor. Böylece telefonda uzun bekleme sürelerinin önüne geçiliyor.

Çağrı merkezi konusunda CMC Çağrı Merkezi firmasından hizmet alan Atlasjet, çağrı merkezi çalışanlarına hem işe girişlerinde hem daha sonraki çalışma hayatlarında sürekli eğitimler veriyor. Çağrı merkezi uzmanları havalimanına giderek operasyonu yerinde inceliyor, uçuşlara katılıp yolculara verilen hizmeti birinci elden tecrübe etme imkanı yakalıyor ve konularında uzmanlaşıyor.

Atlasjet’in yenilenen çağrı merkezi sistemine  0850 222 00 00 numaralı telefondan ulaşılabiliniyor.