Yeni işbirliğiyle Doğuş Otomotiv müşterileri, BP’den her akaryakıt alımında yüzde 3 oranında hediye akaryakıt kazanıyor

BP Türkiye ile Doğuş Otomotiv güçlerini birleştirerek yepyeni bir işbirliği başlattılar. İşbirliği, her iki firmanın da ortak değerlerini oluşturan kaliteli hizmet ve mutlak müşteri memnuniyeti ilkeleri göz önüne alınarak projelendirildi. İşbirliğinin kamuoyuyla paylaşılan uygulamasında, Doğuş Otomotiv müşterileri BP istasyonlarından yapacakları akaryakıt alımlarının yüzde 3’ü oranında hediye akaryakıt kazanacaklar.

Doğuş Otomotiv’in Volkswagen Binek Araç, Volkswagen Ticari Araç, Audi, SEAT ve Scania markalarının dahil olduğu uygulamada, araç kullanıcılarının cep telefonu numaralarını BP istasyonlarında söylemeleri yeterli olacak. Kampanyadan sadece bireysel müşteriler faydalanabilecek.

Mevcut sadakat kartı uygulamalarından, çok daha kolay ve hızlı olmasıyla öne çıkan uygulama için her iki firmanın teknolojik altyapılarında ortak entegrasyona gidilerek yeni bir altyapı oluşturuldu.

“Ürün ve hizmet kalitesi için yatırımlar sürecek”

BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Martin Thomsen ve Doğuş Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Martin Thomsen, gerçekleştirilecek uygulamanın her iki markanın da büyük önem verdiği kalite, hizmet ve müşteri memnuniyeti alanlarında güç birliği sağlayacağını belirtti. Thomsen, “BP Türkiye olarak 103 yılı aşkın bir süredir Türkiye ekonomisine ve enerji sektörüne yatırımlarımızı sürdürüyor olmaktan çok mutluyuz. Gerek akaryakıt alanındaki deneyimimizle tüketicilerimizle buluşturduğumuz yenilikçi ürünlerimize, gerekse de istasyonlarımızdaki hizmet kalitemize yaptığımız yatırımları önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz. Bu doğrultuda Türkiye’de bayilerimizle birlikte büyümeye olan kararlılığımızın en son göstergesi, Doğuş Otomotiv ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği. İşbirliğinin ürün ve hizmet kalitemizi deneyimleyecek müşteri trafiğimizin artmasına katkı sağlayacağına inanıyoruz. İstasyonlarımıza gelen Doğuş Otomotiv müşterilerini BP’nin uluslararası standartlardaki ürünlerinin yanı sıra çok önem verdiğimiz yüksek hizmet standartlarımızla ağırlayacağız” dedi.

“Stratejik işbirlikleri gelecek için önemli”

Otomotiv sektöründeki rekabetin her geçen gün daha arttığına dikkat çeken Doğuş Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu ise yakın gelecekte sektöründe öncü, çok uluslu ve global firmaların iddialarını ve rekabetçi yapılarını devam ettirebilmeleri için aynı hedefleri belirlemiş, aynı değerleri ilke edinmiş stratejik ortaklarla hareket etmelerinin gerektiğini belirtti. Bilaloğlu “Doğuş Otomotiv olarak kurulduğumuz günden bu yana önceliğimiz müşteri memnuniyeti oldu. Müşterilerimizin faydasına olacak ve bizim farkımızı ortaya koyacak her türlü çalışmanın içerisinde olmaya daima gayret gösterdik ve bu konudaki çalışmalarımızı da sürdürmeye devam ediyoruz. Belirtmiş olduğum ana değerlerimizde örtüştüğümüz BP Türkiye ile müşterilerimize sunacağımız yeni bir hizmet projesini sizlerle paylaşıyoruz” dedi.

“Tüm projelerimizin odağında müşteri faydası olacak”

BP Türkiye ile geçmişte de birçok çalışma yaptıklarını belirten Ali Bilaloğlu, bu çalışmaların iki firmanın ortak hareket kabiliyetini ortaya koyduğunu söyledi. Ali Bilaloğlu “Bizim sorumluluğumuz sadece ticari faaliyetlerimizle sınırlı değil, bu bağlamda gelecekte de yine odağına müşteri memnuniyeti ve faydasını koyduğumuz çalışmalara imza atacağız” dedi.