Servis hizmetinin yansıra satış ve yedek parça bölümleri ile birlikte komple bir tesis olarak hizmet verecek yeni servis yaklaşık 4000 m²  alan üzerine kuruldu. HMF Makina sahip olduğu üstün teknolojik donanımla, müşterilerine hizmet kalitesini sunmaya devam edecek.

Merkez Servislerini Türkiye’nin kritik noktalarında konumlandırmayı hedefleyen HMF Makina emin ve güçlü adımlar ile yatırımlarına devam edecek.

Hyundai Heavy Industries CEO’su Mr. Koo Ja-Jin açılış konuşmasında HMF Makina’ya iyi dileklerini iletti ve konuşmasına aşağıdaki şekilde devam etti;

“Bugün, HMF ikinci merkez servisini Hadımköy’de açıyor. Bu servis ile HMF’nin Avrupa yakasındaki Hyundai müşterilerine çok daha iyi bir şekilde hizmet sunmaya devam edeceğine inanıyorum. HMF ile Hyundai; 20 yılı aşkın süredir bir çok zorlu koşulda dahi büyümeye ve güçlenmeye devam etti. Hyundai olarak her konuda HMF’nin yanında olarak müşteri memnuniyetini arttırmak konusunda HMF’ye destek olmaya devam edeceğiz. Son olarak; Avrupa Merkez servis açılışını tekrar tebrik ederim. Ortak çalışmalarımız neticesinde yüksek ve sürdürülebilir bir şekilde büyümeye devam edeceğiz.”

HMF Makina Genel Müdürü Tamer Öztoygar açılış töreninde; HMF Makina’yı mükemmellik ve liderlik hedefine bir adım daha yaklaştıran bu değerli tesisin açılışına katılarak, kendilerini onurlandıran tüm davetlilere teşekkürlerini iletti.