Türkiye akaryakıt dağıtım ve madeni yağ sektörünün lideri Petrol Ofisi ve Türkiye'nin en büyük Hasar Onarım Franchise Zinciri AUTO KING yeni bir iş birliğine imza attı. Gerçekleştirilen iş birliği kapsamında; AUTO KING Servis Merkezleri’nde işlem yaptıranlar Petrol Ofisi’nden Positive card ile yapacakları yakıt alışverişlerinde 3 kat fazla Positive Puan kazanabilecekler. AUTO KING Club programına dahil olanlara sunulacak bu kampanyaya özel Positive Card’lar tüm Petrol Ofisi istasyonlarında avantajlı yakıt alışverişi için kullanılabilecek.

Petrol Ofisi ve AUTO KING müşterilerine yenilikçi hizmetler sunma ve fayda sağlama amacı ile gerçekleşen iş birliği için OMV Petrol Ofisi Perakende Satışlar Direktörü Ahmet Mert Yılmaz ve AUTO KING Yönetim Kurulu Başkanı Fazıl Yücetin’in katılımı ile imza töreni düzenlendi.

Düzenlenen imza töreninde Ahmet Mert Yılmaz, liderliğin getirdiği misyonlar kapsamında hem sektöre hem de diğer sektörlere öncü olacak işlere imza atmanın öneminden bahsetti. Tüketici odaklı bir yaklaşım içerisinde olduklarını söyleyen Yılmaz, “Müşterilerimize avantaj sağlayacak iş birlikleri gerçekleştirmek her zaman en öncelikli hedeflerimiz arasında yerini aldı. AUTO KING ile yapmış olduğumuz stratejik iş birliğimiz de bu kapsamda hayat buldu. Sektöründe lider olan bir marka ile daha iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Petrol Ofisi müşterilerinin yakıt alışverişlerinde puan kazandıran ve biriken puanlarla yakıt alışverişi yapma imkanı sunan Positive Card sadakat programının gün geçtikçe büyüdüğünü belirten Ahmet Mert Yılmaz, yapılan iş birliği kapsamında AUTO KING müşterilerinin Petrol Ofisi istasyonlarındaki Positive card ile alışverişlerinde 3 kat fazla Positive Puan kazanabileceklerini belirtti. Yılmaz ayrıca “Müşterilerimize sağladığımız faydaları artırmak üzere önümüzdeki dönemde de ülkemizin önde gelen kuruluşları ile iş birlikleri geliştirmeye ve sunduğumuz hizmetlerle müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını en etkin biçimde karşılamak üzere fark yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

Törende konuşma yapan AUTO KING Yönetim Kurulu Başkanı Fazıl Yücetin ise Petrol Ofisi yönetimine AUTO KING’e gösterdikleri yapıcı yaklaşımdan dolayı teşekkür ederken sektörünün lideri Petrol Ofisi ile iş birliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. Yücetin,  2015 yılında genişlettikleri hizmet ürün yelpazesinin yanı sıra otomobil sahiplerinin beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik özel avantajlı hizmetler sunmayı amaçladıklarını, bu hizmetin de bunlardan biri olduğunu söyledi. Fazıl Yücetin sözlerini şöyle sürdürdü; “Petrol Ofisi ile yaptığımız iş birliği kapsamında AUTO KING müşterilerine vereceğimiz AUTO KING Logolu Positive Card’lar, AUTO KING Club Programı için de büyük değer sağlayacak. Yılda yaklaşık 180 bin adet araca hizmet verdiğimizi göz önüne aldığımızda önemli bir kitleye avantaj sağlayacak bir iş birliğine imza attık. Bu iş birliği ile şirketlerimiz arasında önemli bir sinerji yaratılacağına inanıyorum.”