Marka ve ajansların sosyal medya performanslarını objektif verilere dayanarak ölçen ilk ve tek yarışma olan Social Media Awards Turkey 2020’de ödüller bu sene online olarak düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Türkiye’nin öncü ve yenilikçi kargo şirketi Aras Kargo, Social Media Awards Turkey 2020’de Veri Analitiği Ödülleri’nin kargo şirketleri kategorisinde “Altın Ödül” kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle bu sene dördüncüsü düzenlenen Social Media Awards Turkey 2020’ye 1 Mart 2019-31 Mart 2020 tarihleri arasında dijitalde yayınlanan çalışmalar katıldı. Jüri Ödülleri, Veri Analitiği Ödülleri ve Grand Prix olmak üzere üç bölümden oluşan yarışmada adaylar, aralarında PR, medya satın alma, sosyal medya ve dijital ajans temsilcileriyle fikir önderleri, akademisyenler ve dernek yöneticilerinin yer aldığı jüri tarafından değerlendirildi.

Tüm bölümlerde en başarılı işler Altın, Gümüş ve Bronz ödüllerin sahibi oldu. Aras Kargo da değerlendirmeler sonucunda Veri Analitiği Ödülleri’nin “kargo şirketleri” kategorisinde “Altın Ödül” sahibi oldu.