Lojistik sürecinin en önemli halkaları arasında yer alan depolama alanında bir adım öne çıkmayı hedefleyen Alışan; bu doğrultuda Gebze Güzeller Organize Sanayi bölgesindeki depolama kapasitesine 11 bin metre kare alana sahip; 15 bin paletlik yeni bir depo daha ekledi. 

Kurulduğu 1985 yılından beri profesyonel uzman kadrosu ile lojistik sektörüne yönelik farklı çözümler üreten Alışan Lojistik; depolama çözümleri konusunda faaliyet alanlarını genişletmeye devam ediyor. Türkiye’nin sanayi üslerinden biri olan Gebze Güzeller’deki Organize Sanayi Bölgesi’nde açacağı yeni depolama tesisi ile Alışan; 30 yıllık tecrübesi ve başta kimya olmak üzere birçok alandaki uzmanlığı sayesinde bölgedeki hizmetlerini genişletmeye devam ediyor.

Temmuz 2015 tarihi itibariyle Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyete açacağı  ileri teknoloji ve güvenlik standartlarına sahip yeni deposu ile Alışan Lojistik; serbest depolama ve çeşitli elleçleme hizmetleri verecek. Lojistik hizmetlerini hızlı ve güvenilir şekilde sunmaya devam eden Alışan Lojistik; 11 bin metre kare alana sahip; 15 bin paletlik yeni deposu ile Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde de faaliyetlerine hız kesmeden devam edecek.

Uluslararası kara taşımacılığı, yurtiçi nakliye, likit taşımacılık, gümrüklü-gümrüksüz depolama ve diğer tüm lojistik hizmetlerini müşterilerine entegre bir şekilde sunan Alışan Lojistik; yeni depo yatırımı ile farklılık yaratmayı sürdürüyor.