Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ertuğrul Alışan’ın açılış konuşmasını gerçekleştirdiği davet kapsamında; grup çalışanları ile bir araya gelinerek 28. yıl kutlaması gerçekleştirildi. 

Kurulduğu 1985 yılından beri gerçekleştirdiği yatırımlarla sektörde ulusal ve global başarılara imza atan Alışan Lojistik; 28. kuruluş yıldönümünü çalışanları ile birlikte merkez yönetim binasında düzenlenen bir davet ile kutladı.

Alışan Group Yönetim Kurulu Başkanı SN. Ertuğrul Alışan davette gerçekleştirdiği açılış konuşmasında; “Sektör adına ilklere imza atmayı kendine prensip edinen ve ülkemiz için 28 yıldır çalışmalarını sürdüren Alışan Group’u bugünlere taşımış olmanın gururunu yaşamaktayız. Alışan Group olarak ulusal ve global pazar ihtiyaçları doğrultusunda yaptığımız yatırımlar ve büyük bir titizlikle devam ettirdiğimiz çalışmalarımız; 28 yıllık güçlü bir şirket olmamıza olanak sağladı. Alışan Group; kalite, çevre bilinci ve emniyet kavramlarını başarıyla bir araya getirebilmiş köklü bir firmadır. Alışan Group olarak sizlerden aldığımız güç ile çalışmalarımıza, yeni yatırımlarımıza tüm hızımızla devam edeceğiz. Bizler için ayrı bir öneme sahip olan 28. yıl kutlamamız kapsamında bugünlere gelmemizde emeği büyük olan, hiçbir özveriyi esirgemeyen siz değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.” sözleri ile büyük ve güçlü bir aile olduklarının da altını çizdi.