1988’de Mali ve İdari İşler Müdürü olarak TNT Express Türkiye’de göreve başlayan ve 1992’de şirketin genel müdürlüğüne atanan Turgut Yıldız, TNT Express Türkiye’nin başarı çıtasını yukarılara taşımak için çok önemli işlere imza attı. Türkiye operasyonunun Avrupa’nın en hızlı büyüyen TNT Express operasyonları arasına girmesinde büyük rolü olan Turgut Yıldız, şirkete sayısız ödül kazandırdı. Turgut Yıldız görevi süresince, Türkiye’nin ilk elektrikli araç filosuyla tanışmasına, çevreci faaliyetlerin ve pek çok sosyal sorumluluk projesinin hayata geçirilmesine çok önemli katkılar sundu.

Turgut Yıldız’ın emekliye ayrılması nedeniyle TNT Express Türkiye Genel Müdürlüğü görevini üstlenen 1964 doğumlu Çetin Yalçın, 1989 yılında Coca Cola Türkiye’de Satış ve Pazarlama Müdür Yardımcılığı görevini üstlendi. 1993 yılında TNT Express Türkiye’ye geçerek Ankara Bölge Müdürlüğü, Operasyon Müdürlüğü, Satış ve Pazarlama Direktörlüğü gibi çeşitli departman ve pozisyonlarda çalıştı. 2008 - 2013 yılları arasında TNT Express’in Filipinler Genel Müdürlüğü görevini üstlendi. 2013 yılından bu yana TNT Express Doğu Asya Satış Direktörlüğü yaptı. Çetin Yalçın 01 Nisan 2014 tarihi itibariyle TNT Express Türkiye Genel Müdür olarak görevine devam edecek.

1988 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTU), İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olan Çetin Yalçın, 2005 yılında Warwick Üniversitesi Yönetici Programını bitirdi. Çetin Yalçın evli ve 2 çocuğu var.