Shell FuelSave Tanıtım Turu süresince 5,713 km yol katedildi ve 10 ilde yaklaşık 10,000 hafif ve ağır ticari araç sürücüsüne ulaşıldı.

21 Kasım’da İstanbul’dan yola çıkan Shell FuelSave ekibi, 22 Aralık Pazartesi günü İstanbul’a dönerek Sebze Meyve Hali’nde hafif ve ağır ticari araç sürücülerini ağırlıyor ve Shell FuelSave Tasarruf Yakıtları Tanıtım Turu’nu noktalıyor.

Shell FuelSave Tasarruf Yakıtları ekiplerinin 10 ildeki çeşitli etkinlik alanlarında hafif ve ağır ticari araç sürücüleri ile buluşacağı tanıtım turunun en son ayağında, sürücüler yakıt tasarrufu ve yol emniyeti konusunda bilgilendirilirken, onları langırt ve uzaktan kumandalı kamyon yarışı gibi oyunlar ve sürpriz ödüller kazanabilecekleri yarışmalarla keyifli anlar bekliyor.

Shell FuelSave çadırını İstanbul Sebze Meyve Hali’nde ziyaret edecek olan sürücüler ayrıca berber ve masaj koltuğu gibi hizmetlerden de yararlanabilecekler. Sürücüler, yol emniyeti ve sürüş güvenliğinin yanı sıra yakıt tasarrufu konusunda da bilgilendirilecek.

İstanbul’un yanında Türkiye’nin dokuz ilini gezen Shell FuelSave Tasarruf Yakıtları ekibi Ankara, Kocaeli, Bursa, Manisa, Antalya, Konya, Kayseri, Adana ve Samsun’da 55 noktada hafif ve ağır ticari araç sürücüleriyle bir araya geldi.