2014 FIFA Dünya Kupası™ Resmi Sponsoru olan Castrol, futbolun ve motor sporlarının öncü isimlerini bir araya getirdiği Castrol Footkhana etkinliğiyle yine dikkatleri üzerine çekiyor. castrol.com/Footkhana adresli web sitesi üzerinden yayınlanan filmde futbol ve motor sporları tutkusunu aynı sahada birleştiren Castrol, yeni marka elçisi Brezilyalı yıldız Neymar Jr ile dünya çapında ralli ikonu olan Ken Block’u karşı karşıya getirerek sportif hünerlerini sergilemelerini sağlıyor.

2014 FİFA Dünya Kupası™ Resmi Sponsoru Castrol, Footkhana adını verdiği bir etkinlikte Neymar Jr ve Ken Block gibi iki efsane sporcuyu bir araya getirerek dikkat çekici bir olaya imza attı. Özel bir online prömiyer ile tüm dünya tarafından aynı anda izlenebilen Footkhana filmini hazırlayan Castrol, Neymar Jr ve Ken Block arasında gerçekleşen sportif bir düelloyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Merakla beklenen filmde, Castrol marka elçisi Neymar Jr’ın liderlik ettiği dünya şampiyonu serbest stil futbolculardan oluşan takım, YouTube’da fenomen olan ünlü gösteri sürücüsü Ken Block’un Castrol’ün en güçlü yağı Castrol EDGE’in kullanıldığı ralli otomobiline karşı mücadele ediyor.

Özel olarak tasarlanmış bir Castrol Footkhana pistinde geçen film, yıldızların birbirlerine üstünlük sağlamaya çalıştığı, kendi alanlarında onları modern öncüler haline getiren becerilerini ve hünerlerini sergiledikleri bir atmosfer sunuyor. Neymar Jr’ın baskı altındaki gücü, Ken’in nefes kesici manevralarla yarıştığı dumanla kaplı pistte otomobilini ustaca kontrol altına alabilme yeteneğiyle yarışıyor. Neymar Jr, Brezilyalıların Temmuz’da Dünya Kupası’nı kazanmalarında çok önemli bir rol oynayacağını umdukları heyecan verici süratini ve kabiliyetini sergiliyor.

Ken Block, olağanüstü goller atmada ve inanılmaz kurtarışlar yapmada üstün hassasiyet ve kontrol sergileyen Neymar Jr’ın performansına meydan okuyor. Neymar Jr’ın serbest stil futbolcusu takım arkadaşları, Castrol Elçisi olan ve iki kez FIFA Dünya Kupası™’nı kazanmış meslektaşları Cafu’nun öncülüğünde, yaratıcı ve oldukça teknik birtakım hünerler sergileyerek bu mücadeleyi eğlenceli bir yakın dövüş müsabakasına dönüştürüyor.

Castrol Global Pazarlama Başkan Yardımcısı A. S. Ramchander ise konuyla ilgili olarak: “Neymar Jr ve Ken Block, kendi alanlarında heyecan verici düzeydeki yeteneklerini ortaya koydular ve onların öncü ruhları ile markamızın öncü ruhu büyük bir sinerji oluşturdu. 2014 FIFA Dünya Kupası sponsorluğumuz Ken’i Neymar Jr ile eşleştirerek Castrol’ün üstün performans, yenilikçilik ve futbol tutkusunu hayata geçirme yönünde mükemmel bir fırsat sunmuştur” dedi.

Brezilya 2014 FIFA Dünya Kupası™ öncesinde hem futbol severleri hem de motor sporları tutkunlarını ortak bir potada buluşturmayı amaçlayan projeyi yakından takip etmek isteyenler, castrol.com/footkhana sitesini ziyaret ederek bu renkli ve sportif filmi izleyebilirler.