Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Tırsan Koordinatörü Ayşenur Nuhoğlu’nun katılımları ile 2015 Yıl Sonu Değerlendirme ve Yeni Logo Tanıtımı’nı 23 Aralık’ta Asia Princess Hotel’de gerçekleştirdi.

Çetin Nuhoğlu, 2015’in zorlu bir yıl olduğunu söyledi. 2015’te yüzde 7 büyüdüklerini kaydeden Nuhoğlu, kesintisiz bir şekilde pazar liderliğini sürdürdüklerini ifade ederek Ar-Ge çalışmaları ile sürekli yeni nesil ürünlerle müşterilere komple çözümler sunduklarını vurguladı.

Müşteri memnuniyeti ve müşteri sadakatini düzenli olarak ölçüyoruz

Tırsan’ın pazar liderliğinde çeşitli pğarametrelerin olduğunuı ifade eden Nuhoğlu, her ay yaklaşık 250 müşteri ile görüştüklerini ve müşteri memnuniyeti, müşteri sadakati konularına büyük önem verdiklerini ifade etti. Nuhoğlu, “İnsanlar Tırsan markasını alırken çok ciddi yatırım yapıyorlar. Çocuklarının geleceği için, kendi gelecekleri için ve ülke için katma değer oluşturuyorlar. Tırsan markasının yıllardır müşteri nezdinden güven ve kalite anlamıyla eşdeğer olduğunu görüyoruz. Müşterilerimiz uzun yıllardır bizi tercih ediyorlar” dedi. Pazarın kısmen daraldığını ifade eden Nuhoğlu, merdivenaltı firmaların kayıtdışı ekonomiye neden olduğunu ve bu konuda yasal düzenlemelerin kaçınılmaz bir boyut kazandığının altını özenle çizdi.

Tırsan’da yenilikler bitmez

Tırsan’ın Ar-Ge’ye büyük önem verdiğini ifade eden Nuhoğlu, Tgorsan’da yeniliklerin bitmediğini söyledi. Ar-Ge çalışmaları ile müşterilere komple çözümler ürettiklerini ifade eden Nuhoğlu, Tırsan Finans ile çok önemli bir açığı kapattıklarını belirtti. Tırsan Finans’ın daha iyi gidebileceğini ifade eden Nuhoğlu, Tırsan Finans’ın çok ciddi büyüme hedefleri olduğunu da belirtti. Tırsan’ın önümüzdeki 5 yıl içinde halka açılmayacağını belirten Nuhoğlu, yeni ürünlerin sürekli çıktığını, son üç yıldır çok ciddi ürüleri piyasaya sunduklarını ve şu anda testlerde olan ürünlere yoğunlaştıklarını söyledi. Pazarın liderliğini kimseye kaptırmadıklarını ve kendilerini takip eden 6 firmaya depar attıklarını kaydeden Nuhoğlu, Ar-Ge’de 80 mühendis çalıştırdıklarını vurguladı. Denetim eksikliğinin sektöre ciddi zarar verdiğini ifade eden Nuhoğlu, merdivenaltı firmalarla ilgili yüzde yüz önlem alınabileceğini; sadece kamuda bir entegrasyona ihtiyaç olduğunu belirtti. “Yan yana gelip o düzenlemeler birbirlerine aktarırlarsa vergi kaybı, standartlarda yükselme olacak, yatırımcı mağdur olmayacak, Sektörün büyümesi içindeki haksız rekabet ortadan kalkacak” diyen Nuhoğlu, Türkiye-Rusya ilişkileri konusunda; “Rusya’daki olay tam bir belirsizliktir. Belirsizlik yönetilemez... Belirsizliği riske çevir, riski yönetebilir hale getir diye bir söz var. Şu anda riski yönetiyoruz” dedi. Nuhoğlu, Tırsan ailesi olarak çok çalıştıklarını ve pazar liderliğini açık ara farkla sürdürdüklerini ifade ederek aynı disiplinle çalışacaklarının da altını özenle çizdi.

Ayşenur Nuhoğlu: Nereden Nereye Geldik

Tırsan’ın 2015 yılı değerlendirme toplantısında Tırsan Koordinatörü Ayşenur Nuhoğlu, Tırsan’ın geçmiş hikayesini anlatarak ‘Nereden Neredeye Geldik’ adı altında bir sunum gerçekleştirdi. Sunumunda Nuhoğlu, Tırsan’ın 5 değer üzerine çalışmalarını yürüttüğünü söyledi. Bu çalışmaları; başarma gücü, uzmanlık, güvenilirlik, sorumluluk ve bağlılık olarak özetleyen Nuhoğlu, Tırsan’ın artık global bir marka olduğunu belirtti.