Renault Trucks Satış ve Pazarlama Direktörü Ömer Bursalıoğlu teslimatta yaptığı konuşmada araçlarının yakıt tüketimindeki tasarrufu ve güvenli olmasından dolayı tercih edildiğine vurgu yaptı. İlk araç yatırımı yapan firmaların tercihi olmalarının nedeninin de bu olduğunu ifade eden Bursalıoğlu, Adamar Lojistik ile çalışmaya başlamış olmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Otokar Satış Müdürü Murat Tokatlı ise yaptığı konuşmada tatil sezonu ve Ramazan ayı nedeniyle sektörde bir durgunluk olduğunu ifade ederek böyle bir dönemde Adamar Lojistik’in filo yatırımını sürdürüyor olmasını sevindirici bulduklarını anlattı. Otokar tercihinden dolayı Adamar yöneticilerine teşekkürlerini de sunan Tokatlı, “Otokar için satış; satış sonrasında başlar” dedi.

Adamar Lojistik hakkında bilgiler veren CEO Hakan Oktay lojistik sektöründe 2004 yılından itibaren hizmet verdiklerinin altını çizdikten sonra, “Lojistik hizmet serüvenimiz denizcilik sektöründeki hizmetlerle devam ederken bu yelpazeyi genişletme kararı aldık. Bununla ilgili çok agresif bir bütçe planı uygulamaya başladık. 2012 yılının sonuna kadar 100 araçlık planladığımız, özellikle uluslararası kara taşıma filomuzun ilk dilimini bugün teslim alıyoruz. Renault Trucks yöneticileri de satın alma sürecinde bize oldukça anlayışlı ve efektif bir çalışma ortamı hazırladılar. Satın alma sürecinin de kısa sürede olması bizim için avantaj sağladı. Adamar Lojistik olarak entegre lojistik hizmeti üretmek üzere yola çıkmış bir firmayız” diye konuştu. Oktay depolama entegrasyonunu ve dağıtım organizasyonları kurduklarını da söyledikten sonra “Artık lojistiğin gittiği yerde daha hızlı, daha az maliyetli ara depoların ara maliyetlerin olmadığı bir lojistik proses bekleniyor. Biz de buna ayak uydurmak zorundayız” dedi.